Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Příjemný. Nezdržuje zbytečnými rozhovory. Věnuje se pracujícím lidem, kteří potřebují řešit i jiné věci v životě než návštěvu lékaře. Maximálně doporučuji já i celá má rodina.
Velmi neochotný a neodborný lékař. Po té co se milostivě dopraví s půlhodinovým zpožděním do ordinace, mu člověk nejdříve musí říct co mu vlastně je a pak si ještě nejlépe sám naordinovat potřebný lék. To, že člověka vyšetřuje z z půlmetrové vzdálenosti, aniž by se na něj pořádně podíval ani nemluvě. Je dobrý tak akorát na vypsání neschopenky, ale s vážnější nemocí bych k němu fakt nikdy nešla...
vřele doporučuji-vysoká odbornost, pochopení pro nemocné, obětavost.
Pokud jste opravdu nemocní tak jeví zájem a je ochotný
Naše rodina je velmi spokojená. Naše obec může být ráda, že má takového doktora. Ke starým lidem se chová velmi hezky. Vždy vyjde vstříc a snaží se pomoct.Je vždy usměvavý a ještě jsem nezažila arogantní jednání .
Jindra
Velmi arogantní , problémový lékař !!!!
Marie
Jsem velmi spokojená a není pravda, že nejeví zájem.
Spiše naopak.
Bára
Je to takový pohodář, pozdní příchodyjsou pro něj asi normální, přijde mi, že přichází prostě jak vvstane:-), ale jinak je ochotný a snaží se pomoct.
Musela jsem k němu, když byl můj praktik na dovolené. Velmi dobrý a ochotný lékař.
sestra je již nová a příjemná. Souhlasím s tím, že doktor chodí pozdě