Praktický zubní lékař
Soukenné náměstí 121/1, Liberec

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Praktický zubní lékař Zubní bolest

Dobrý den,Milan Bobek vyčistil zub šestiletemu synů dal tam plombu, a ta příští den vypadla, tak dál tam druhů plombu, ale moc ho ten zub bolel, takže pan doktor žekl že to musí vytáhnout. Večer sme zjistily že vytáhnul ne ten zub který syna bolel.Takze vytáhnul mu zdraví zub.

Píšu toto jako upozornění pro všechny. Je mě 31 let a pravidelně jsem k tomuto zubaři chodila na preventivní prohlídky, po dlouhou dobu mě nic neopravoval, tak jsem žila v domění, že kromě krásných bílých velkých zubů je mám na víc i zdravé, až jednou mě chytnul zub, s kterým jsem běžěla na pohotovost a kaz až na nerv, ten mě následně doošetřoval pan Bobek, po nějaké době mě tento zub začal opět bolet a pan zubař mě zub ošetřil řeznou ranou přes dáseň ke kořeni a skrz zub také, následně po tomto ošetření velké otoky včetně modřin, vypadala jsem jako obět domácího násilí, následně mě zastupující zubař podal antibiotika a do půl roku se od tohoto zubu opět udělala na dásni boule. To už jsem ale přestoupila k placenému zubaři, už jsem se bála jít znovu k mudr. Bobkovi. Po nástupu mě byl udělán rentgen a výsledek? 4 velké kazy na nové korunky a daný problémový zub na operaci, v tomto zubu jaksi pan doktor opoměl kořenový nástroj a následně ho zaplomboval-od toho zub totálně zahnisaný, oprava stála 4 tis. a mám to dost komplikované, trpím jak zvíře a mám se modlit, aby to zub přežil, jinak nový implantát 25 tis. Tak zvažuji zda si tyto zbytečné komplikace, bolest a finanční výdaje mám nechat líbit a nedělat z toho důsledky. Zvažte zda se vyplatí chodit k takovému zubaři který ordinuje jen, aby si za vás udělal čárku pro zdravotní pojišťovnu!!!!!
Už vím proč má tam tak pořád liduprázdno

Zručný,šikovný,ohleduplný.Jsem rád že mám doporučení a on mně k sobě do seznamu pacientů přibral.

Maximální spokojenost.

Velmi dobrý.

výborný lékař chodím k němu s dětmi a já a jsme rádi že takový pan doktor je ochotný a moc hodný

Velmi hodný a ochotný.

vždycky jsem se zubaře hodně bála, pan doktor mě strachu zbavil, chodím k němu pravidelně dvakrát do roka a jsem moc spokojená, nechápu, proč tu řešíte, jestli ještě pracuje, nebo ne? naposledy jsem u něho byla teď v dubnu a ordinuje pořád....

Pan doktor byl (nebo je?) velmi šikovný. Vždy mi pomohl. Jeho práce je kvalitní. A byl také velice milý. I jeho sestřička.
Pane doktore, děkuji.

Minimálně mne ošetřuje 35 let. Mohu jen chválit, odnaučil mne se bát ošetření a díky jeho péči jsem spokojen.