Hledejte v názorech
K panu Beckovi jsem chodila pouze asi dva roky, než jsem si našla novou doktorku v Praze. Bohužel jsem si za těch několik návštěv neodnasela dobrý pocit, a po vyšetření v Praze jsem zjistila, že i návštěva u zubaře muze být příjemná. Navíc tedy není podle mě pan doktor příliš pečlivý, stěžovala jsem si na bolest zubu s plombou a bylo mi pouze řečeno, že zuby "občas prostě bolí". Nová zubařka mi na tomto zubu objevila sekundární kaz! Zjištění si ověřila i na RTG, který mi pan Bečka take nikdy neudělal. Takže za mě - jsem ráda, že jsem včas odešla, než by těch problémů bylo více.
Adamek
Pana doktora mohu jen doporucit.ma ke vsemu cit je sikovny a trpelivy.
Pana doktora Bečku určitě doporučit nemohu. Ačkoliv v ordinaci rentgen má, za 8 let mi ho neudělal ani jednou a když jsem v nutnosti navštívil jiného lékaře, udělal mi panoramatický snímek a zjistil, že mám 9 podkažených zubů a VŠECHNY bude nutné endometricky ošetřit, tj. čištění kanálků atd. Nemluvím o finančních nákladech. Takže je asi jasné, že k panu Bečkovi nikdy více!!!!
Výborný. Od té doby co jsem u něj už se zubaře nebojím a nejsem ve stresu když k němu mám jít.
Velmi dobrý lékař, už se nebojím chodit k zubaři :-)
Velmi dobrý,na vyšetření se u něj nečeká. Je velmi trpělivý a hodný.
Vřele doporučuji!
Petra Blažková
Havlíková
Velmi šikovný a hodný lékař
Ondová
Pan doktor je velmi dobrý a má velkou trpělivost vřele doporučuji