Nejčastěji hledané služby
Duplexní sonografie žil
Léčba křečových žil
MUDr. Milan Bartášek
cévní chirurg
Je držitelem licence České lékařské komory pro výkon lékařské praxe v oboru cévní chirurgie a pro výkon odborného garanta v tomto oboru.
Od roku 2002 se věnuje neinvazivním a mininvazivním operacím křečových žil radiofrekvenční metodou VNUS Closure, endovasculárním laserem a metodou CHIVA.Od roku 2005 působí jako ordinář a vedoucí lékař pro cévní chirurgii na soukromé klinice Laser Esthetic.
V současné době je jedním z mála vybraných lékařů v ČR, který je zaškolen na novou
radiofrekvenční metodu odstranění křečových žil metodou VNUS Closure, na kterou se
specializuje na soukromé klinice Laser Esthetic. Již více jak 2000 provedených operací touto
metodou.
Aktivně publikuje a přednáší u nás i v zahraničí, zejména školí a spolupracuje s dalšími vybranými odborníky při zavádění nové radiofrekvenční metody VNUS Closure v ČR.
Absolvoval II. Lékařskou fakultu Karlovy University v Praze v roce 1993. Již za studií na lékařské fakultě se intenzivně věnoval cévní chirurgii a z četných zahraničních stáží zmiňujeme práci na specializovaných klinikách cévní chirurgie v SRN a USA.
Po promoci nastoupil na chirurgické oddělení nemocnice Příbram, kde složil atestaci I. stupně v roce 1996 z všeobecné chirurgie a atestaci II stupně z cévní chirurgie roku 2002.
Je členem speciálního laparoskopického operačního týmu a na laparoskopické operace se i nadále specializuje. A to jak v všeobecné chirurgii, tak ve své specializaci cévní chirurgii.V současné době se specializuje na miniinvazivní cévní chirurgii na Klinice Laser Esthetic Praha.
Pravidelně se účastní řady zahraničních sympozií a kongresů.
Je členem odborných společností:
• od r. 1993 člen České chirurgické společnosti
• od r .1998 člen společnosti kardiovaskulární chirurgie
• od r .2000 člen České angiologické společnosti
• od r. 2002 člen České společnosti pro využití laserů v medicíně
Katy H.
K panu Bartáškovi chodím pravidelně každý rok na kontrolu. Je to profesionál !
S odstraněním křečových žil metodu VNUS Closure, jsem byla velmi spokojená a překvapená výsledkem. Neměla jsem žádné problémy vykonávat svou práci. Hned druhý den jsem fungovala jako vždy. Rychle se vše hojilo. S klasickou operací se to nedá vůbec srovnat !
Pan doktor je pro mě kouzelník. Jako jediný lékař, mi opravdu dokázal pomoct a stále pomáhá. Léčba je účinná. Pokud je potřeba, absolvuji na podzim nebo na jaře sklerotizaci - odstranění malých žilek. Jsem nyní velmi spokojená a pana doktora mohu jen doporučit.
Petra N.
U pana Bartáška jsem byla na odstranění křečových žil radiofrekvenční metodou a jsem opravdu spokojená. Je pravda, že jsem si za zákrok musela zaplatit, ale v porovnání s běžným odstraněním se to nedá srovnat. Už druhý den jsem mohla do práce. Kamarádka, která tuto operaci podstoupila běžným způsobem na pojišťovnu se z toho vzpamatovávala velmi dlouho. Panu doktorovi touto cestou velmi děkuji
Chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze