Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
P. Zavadilová
Velice odborný přístup pana doktora, zároveň praktický a citlivý, systematická a erudovaná práce. Tohoto pana doktora navštěvuji několik let a jsem vždy spokojena. Chci ho doporučit a i moje maminka zaslechla jakého mám bezva lékaře. Přeji panu doktorovi jéště dlouhá léta práce s námi, ženami a zdraví. Též úspěchy na poli onkologie.
semiska1
Moc děkuji panu doktorovi je vynikající jak v ordinaci tak na operačním sále výborný onkolog a gynekolog.děkuji pane doktore.Semotanova
I.Ondrášková
Zdravím,myslím si, že pro pana doktora zde není bohužel tolik hvězdiček, kolik by si zasloužil.Též mne operoval. Je velmi důsledný a věřím mu, což je pro pacienta dost důležité.Popovídási a když může , tak Vám po lékařské stránce vyjde vždy vsříct.
Prostě jak skončí s praxí gynekologa, končím já s gynekologií.
Pane doktore, přejí krásné svátky a to obé v přžíjemném kruhu rodinny a ve zdraví.
S pozdravem Vaše již 20 let věrná pacientka.
Ondrášková Ivana
mulickova.j
Pan doktor je velice příjemný a pečlivý. Sám mě i operoval vše bylo naprosto v pořádku. Ochotně vše vysvětlí a volí vždy co nejšetrnější postup. Doporučil mi ho můj tehdejší gynekolog jako odborníka a už jsem u něj zůstala.
mulickova.j
Pan doktor je velice příjemný a pečlivý, sám mě i operoval a vše proběhlo v naprostém pořádku. Chodím k němu už 15 let a vždy mi vše ochotně vysvětlil a zvolil ten nejšetrnější postup. Doporučil mi ho můj tehdejší gynekolog jako odborníka na děložní čípky a už jsem u něho zůstala.
Monika
Jak už bylo zde řečeno, dokud byly pouze preventivní prohlídky, bylo to fajn, velmi příjemný pan doktor, samý úsměv, pak přišlo rizikové těhu a tam už nám to trošku vázlo, ale vše se podařilo. Jenže půl roku po porodu mi začaly bolesti v podbříšku a to už přestala být sranda, po pár ultrazvucích mi sdělil dg. ruplá děloha a že se musí dát pryč, protože se mi s tím nikdo šít nebude (děloha je velmi křehká). Bylo mi 28 let, takže pro mě šok, ještě k tomu jsem zdravotník - naštěstí v tomto případě, proto jsem se nechala vyšetřit jinde a zjistilo se, že to co mělo být ruplé, byla pouze zjizvená tkáň po císařském řezu a tudíž naprosto normální a zdravý nález na děloze po operaci. Jak to mohlo dopadnout nad tím nechci ani přemýšlet... Obrázek si jistě uděláte sami... Monika
Jiřina
K panu doktorovi chodím už 16 let a neměnila bych. Profesionální i lidský lékař.
Hanelore
Já jsem s panem doktorem velice spokojená, sice jsem neměla zatím vážný důvod, ale na cokoliv jsem se optala mi vysvětlil a poradil.
Snajdy
Maximálně mi vyhovuje. Má mou absolutní důvěru jako profesionál i jako člověk.
Horsiho gynekologa asi budete jen tezko hledat. Neni schopen rozpoznat endometriozu a mysli si, ze je clovek simulant - coz tedy ja podle nej byla skoro ctyri roky. Pokud vam nic neni, na predepsani antikoncepce dobry, ale jinak pryc.
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně