Jk
Paní doktorka mě zařídila pěkny výlet s napůl vytrzenou osmičkou kterou nezvládla a v půlce trhání mě odeslala do Bladent fakt hrozný a bolestivý zážitek .Prosím ty co mají jinou možnost aby tam nechodili.
I. H.
Nejlepší paní doktorka! Je ve svém oboru velice erudovaná. Vždy se snaží s maximální ochotou a citlivosti pomoci.
Pavel Zobač
Patřím k těm lidem co návštěvu zubaře mají jako poslední možnost když je zub bolí. Za paní doktorkou jsem vyrazil v neděli když měla pohotovost. Ze zubu který mně bolel jsem měl jen půlku a měl jsem obavy , že nepůjde vytáhnout. Zub a okolí mi umrtvila a zub po chvilce vytrhla. Bolest přestala a tímto bych chtěl paní doktorce a samozřejmě sestřičce ještě jednou moc poděkovat. Moc doporučuji.
Dominik Macáš
S paní doktorkou mám pouze pozitivní zkušenosti, nejen že zákroky jsou kvalitně a citlivě provedené, ale velký důraz klade paní doktorka i na bezbolestnost zákroků (které skutečně docílí i u obávaných zákroků, jako jsou extrakce tzv. zubů moudrosti). Je vidět, že jí záleží na jejich pacientech i osobně.
Eliška
U MUDr Trojákové jsem cca rok a půl a můžu říct, že jsem s ní spokojená. Řeknu to upřímně, nejsem žádná hrdinka, avšak před půl rokem jsem měla problémy se zuby, kdy mi paní doktorka musela vytrhnout osmičku, zákroku jsem se bála, ale paní doktorka udělala všechno bez bolesti.
Škoda, že MUDr Trojáková nebyla v Bystřici dřív. :-)
Lenka
Oproti předešlému stomatologovi je paní doktorka více vzdělaná ve svém oboru, o čemž svědčí i skutečnost, že využívá moderní metody pro diagnostiku zubního kazu.
Markéta
Paní doktorka Trojáková patří mezi stomatology, se kterými jsem se setkala. Musím pochválit její pečlivost, příjemný vystupování, ale i to, že je k pacientům citlivá a nesnaží se je trápit. Ze své zkušenosti jsem s paní doktorkou spokojená a rozhodně měnit nebudu.