Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Imrich Gróf
Profesionalita a vlídný přístup, jak paní doktorky tak i obou sestřiček. Rádi ordinaci navštěvujeme. Je to jedna z mála super lékařek.
Malá Jaroslava
Skvělý stomatolog, pečlivá, příjemná, individuální přístup k pacientovi. Chodím k paní doktorce více než patnáct let, ráda. Vše vysvětlí, poradí. Malá Jaroslava
Michaela
Pani zubarka je vysoce profesionalni a sympaticka osoba. I se setrickou vytvareji prostredi, kde si citim uvolnene a to se u zubare moc casto nestava. Uz 8.rokem tam chodim na pravidelne kontroly a rada.
Horáčková
..náhodně jsem tady narazila na paní doktorku při hledání lékařky z jiného oboru, tak jsem nakoukla do jejího hodnocení.. K paní doktorce také chodíme celá rodina a není třeba opakovat co už je tu napsané.. Jediné co můžu doplnit je, že k zubaři chodím dokonce i ráda :-)
Horáčková
Vera
Výborná paní doktorka i její sestřička. Vstřícné, profesionální jednání. Chodíme celá rodina a jsme spokojeni.
Michaela
K pani zubárke chodím 4 roky a som maximálne spokojná. Má šikovné ruky, vzdelanú hlavu a dobré srdce!
Výborná doktorka!! Chodím k ní s celou rodinou... :-)
MUDr. Svobodová je příjemná zubařka, ke které jsem se dostal na doporučení. Její přístup je profesionální, v ordinaci se nečeká a provedení zákroku je dobré.
Paní doktorka je velice profesionální a empatický lékař. Dlouhou dobu jsem se s takovýmto přístupem k pacientovi nesetkala, nedá se nic vytknout - perfektní přístup a perfektní ošetření...
Opravdu mě překvapilo, že zubní lékař může být také opravdu milý, chápavý a přitom skvělý odborník.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze