Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
andel78
na paní doktorku, včetně sestřičky si nemohu naprosto stěžovat. moc je chválím obě dvě :-)))))
Zkušený odborník,příjemné jednání.
Příjemná paní doktorka i její sestřička.
Marta P.
Jsem spokojená s přístupem i s řešením obtíží. Čekací doba se dost vylepšila, byla jsem tam v poslední době několikrát a nikde nikdo. Možná, že jsou prázdniny.
Kryštof L.
Jsem s touto lékařkou rovněž spokojen, je to zkušená odbornice, má velmi příjemné vystupování, dobře poradí, má přehled v oboru. I já jsem nespokojen s dlouhou čekací dobou na vyšetření , ale to dobré převažuje, takže bych ji kvůli dlouhému čekání nevyměnil!
Kolář Milan
K pani dr. Pokorné , chodím , již hezkou řádku let a vždy jsem byl spokojen. Je pravda , že to čekání než se dostanete na řadu je někdy hrozné , ale myslým , že jinde to není o mnoho lepší.
jana Novotná
S pani doktorkou jsemm naprosto spokojená. Dokáže poradit a je velmi dobrá ve stanovení diagnózy. Nikdy jsem sni neměla problém. Se sestřičkou jsem také spokojená. Bohužel čekání v čekárně je otřesné. Hodně důchodců a tím pádem tam člověk stráví i 2 hodiny (někdy i déle) myslim si že pro vyzvedávání léků ,které je pro důchodce nejčastějším důvodem návštěvy praktické doktorky, by měla být stanovena určitá hodina. Prostředí kde se ordinace nachází neni nic luxusního, ale proto k lékaři nechodíme :-)
Přijemná doktorka i sestřička.