Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
IŠ
K pani doktorce odcházím s detma jiz 3 roky. Pokud deti byli zdrave a chodili jen na preventivní prohlídky, bylo vse ok. Ted kdyz mam dite nemocne, tak se nemohu sebrat a prit - musim se dopredu objednat, muzu prijit na cas treba za 2 dny a stejne v cekarne cekam cca 2 hodiny. Kdyz mi v cekarne zvracel syn 3r (dostala jsem se k doktorce kdyz byl jiz 5. den nemocny a kazdy den se to zhoršovalo a přidávali se dalsi problemy), tak jsem stejne musela jeste hodinu cekat, nez nas vzali.
Kdyz jsem volala, ze ma dcera v puse afty, tak jsem ji tyden léčila zbytecne a kdyz jsme po tydnu byli na preventivní prohlídce, tak mi pani doktorka oznámila, ze jsem udelala chybnou diagnózu.
Kdyz vas objednává a vy nesouhlasíte s casem, tak se ji to extreme nelibi, da to najevo a objedná vas treba brzy rano, kdy chodi i nemocní
Jakmile se dostanete do ordinace, tak ma k dětem přístup perfektni. Vse vysvětli a nemáte pocit, ze otazkama obtezujete.
Veronika P.
Přístup paní doktorky Nové k dítěti i rodičům je nadstandardní! Je velmi ochotná, nespěchá a hlavně vyslechne. Jsem ráda, že nás přijala do péče.
Maria Chylíková
Mohu jen souhlasit s předešlými názory, paní doktorka je moc milá, pečlivá, má dlouholetou praxi a velmi široký přehled o novinkách ve zdravotnictví, pozve si vás na konkrétní čas a dítěti se více než maximálně věnuje, vše vysvětlí, poradí, zodpoví všechny otázky. Nenosí bílý plášť, takže z ní děti nemají strach. Komunikuje i přes email. Jsem moc ráda, že můžeme využívat její péči.
Martina V.
MUDr. Milada Nová je skvělá lékařka. Mé dceři věnuje maximální péči a to už od novorozeneckého věku. Mohu jí vřele doporučit všem rodičům, kteří hledají lékaře pro svá dítka.
Tímto bych paní doktorce i sestřičce chtěla moc poděkovat za veškerou péči a skvělý přístup k dětem i k rodičům.
Ivana
Velmi milá paní doktorka, vztah k malým pacientům naprosto dokonalý... s dcerou si vždy chvilinku pohraje a až pak jí vyšetří, aby se jí nebála... fakt super.. a sestřička také miloučká. Čekací doby v čekárně jsou sice delší než jinde ale vždy mi to za to stálo. doporučuji..
Naše paní doktorka je velmi příjemná, dětmi i rodiči oblíbená. Krom toho, že je ve svém oboru profesionál, má hlavně lidský přístup a vystupování. Má pochopení, vše se snaží srozumitelně vysvětlit, umí povzbudit a pokud je to nutné ochotně nabídne pomoc i mimo ordinační hodiny. Jsme spokojení a jsme rádi, že se nás paní doktorka ujala.
Paní doktorka Nová je prostě ta nejlepší, jakou znám. Vždy vše pečlivě vyšetří, nic nezanedbá a vždy včas pošle děti ke speciálnímu vyšetření. Všechno důkladně vysvětlí, vždy vyslechne a je přístupná i přírodním metodám léčby. S rodiči jedná skoro jako se sobě rovnými, nepovyšuje se, je prostě NEJ!!!
Paní doktorka je ta nejlepsi.Sestricka ta take.Musim je velmi pochvalit jsou nejlepsi na svete a tak jak jsou hodne.Pani doktorku bych doporucil vsem .
Roman
vynikající dětská doktorka
Martina
Naprostá spokojenost s paní doktorkou.
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni
Pediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Plzni