Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
kari.r
Dobrý den, tímto příspěvkem bych rád poukázal na kvalitní péči a pozitivní přístup paní ,,doktorky,, Milotové. Mojí mamce začala natékat noha, i já aniž bych měl doktorát a desítky let praxe, jako je tomu u výše jmenované ,,doktorky,, jsem poznal, že to vůbec není dobrý. Celý kotník nalitý krví, oteklý tak, že mamka skoro nedala ani nohu do boty. S důvěrou jsem jí druhý den odvezl k paní doktorce Milotové, že zužitkuje léta praxe a bude nejlépe vědět co s ní a jaký bude další postup. Paní ,,doktorka,, jí maximálně napsala doporučenku na sono cév a víc neřešila. Hned jsme volali a objednali se. Bohužel k velké poptávce jsem měli šanci až na další týden. Další týden, kdy mělo dojít k vyšetření už mamka nedala nohu do boty vůbec, stěžovala si na pálení a ukrutnou bolest. Zavolali sme sanitku, odvezli jí, udělali sono a ještě ten den jela do Plzně na operaci, aby nepřišla o nohu. Tam jí řekli, že jí dovezli opravdu na poslední chvíli, že už se to mělo řešit dávno a máma ležela měsíc v nemocnici. Tímto bych chtěl poukázat na to, jak paní přesluhující ,,doktorka,, odvádí kvalitní práci a že by určitě nebylo od věci se na to vykašlat a přenechat to schopnějším a mladším doktorům. Takovým doktorům, kteří ještě pořád chtějí pacientům pomáhat.
janfisak
Na paní doktorku Milotovou si nemohu stěžovat. Vždy se ke mně chovala tak, jak si představuju, že se má lékař chovat.
Rotwík
Velice nepříjemná,arogantní,ironická,neochotná,nedůsledná,nenechá pacienta vůbec domluvit,veškeré problémy bagatelizuje.Už raději chodím jinam.
Jitka
Je pravda, že na první pohled paní doktorka působí lehce odměřeně až arogantně. Na druhou stranu je tam na léčení a ne jako kamarádka. Je věcná, faktická a dělá svou práci. Oceňuji, že se nebrání poslat pacienta k specializovanému lékaři. Co se týká čekacích dob, tak myslím, že v Chebu to není nikde jiné a i kdekoliv jinde. Myslím, že jde jen o přístup. Často se setkávám s přístupem ostatních pacientů, že nejsou ochotni počkat jakoukoliv dobu a jsou ihned nepříjemní. Pak se nemohou divit, že je jim oplaceno stejnou mincí. Také se mi stalo, že jednou paní doktorka nebyla právě v dobré náladě, ale na kvalitě ošetření to znát rozhodně nebylo. Kdo z nás nemá občas špatný den. Lepší kvalitní nepříjemný lékař než miloučkatý "Cvach".
Rojkovič
Paní doktorka je arogantní.Co nejdřív u ní končím.
T.B
I já jsem byl u této doktorky několik let registrovan a vždycky když mi něco bylo tak ze mě udělala simulanta a že mi nic není dneska jsem u jiného ošetřujícícho lékaře a nemůžu si stěžovat.Už by paní doktorka mněla jít do důchodu už má na to léta.
Jelsová
Tato lékařka nemá absolutně lidský přístup, znám případ, kdy se dokonce snažila uškodit.
Nepříjemné a arogantní vystupování.Člověk u ní lehce vycítí,že ji vlastně obtěžuje svými potřebami,třeba jen tím ,že potřebuje napsat léky.
dobrá doktorka pro mojí babičku
Znalá a hlavně dobrá diagnostička. Je důsledná a proto někteří píší, že je nepříjemná.Osobně jsem spokojen.