Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
K paní doktorce jsem chodila celé dětství.Dnes tam chodím i s dcerou.Paní doktorka je pořád stejně milá a velmi ochotná!Už několikrát se stalo že sem musela volat i o víkendu a vždy sem se setkala s velmi ochotným jednáním.
MOHU JEDINĚ DOPORUČIT!!
"Kvalitní" paní doktorka. Byla jsem u ní od narození. Jen je mi líto, že v 18ti jsem musela přejít k praktickému :D Teď máme malé dítě a přesto, že jsme se přestěhovali dál, se nám od ní nechce. Malý si ji oblíbil.
nejlepší
K paní doktorce jsem chodil celé dětství. Dnes po mnoha zkušenostech i od jiných lékařů (již pro dospělé) mohu říci, že se mi jen potvrdilo mé přesvědčení z mládí. Je totiž opravdu výborná. Schopná diagnostička. Dobře poradí. Působí uklidňujícím dojmem a dítě nestresuje. Jestli nevite kam - pak zde je správná volba. Jen, kdyby nebyla čekárna pořád plná... Holt to je daň za to, že je lékař kvalitní.
paní doktorka je opravdu skvělá. Přístup k dětem je na jedničku a chování taktéž. Odešla jsem od své předešlé pediatričky, protože její chování bylo více než arogantní.
L. J.
Chodila jsem k ní od peřinky do svých 18-ti. Lepší, hodnější, milejší dětská doktorka snad ani není:)
kuceho
dobrá paní doktorka, umí jednat s dětmi i s lidmi. Akorát ce čeká dlouho v čekárně