Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
pacient
Jsem ze Solnice, a bohužel musím souhlasit s názorem – že paní doktorka Jůzová, skutečně nepohlíží na zdravotní stav pacientů jako lékař, ale jako závodní náborů fabrik z 50 let. Je to velice smutné. Spousta lidí a kolegů již toto vědí a omezily návštěvu, jen v nutnosti, ale i toto je obohaceno mimořádně dlouhou čekací dobou- 3. pacienti na hodinu a to doslova. Jednou má žena byla u doktorky, a co se dělo si neumíte představit, jiní lékaři mi radili, abychom podali žalobu na paní doktorku. Je smutné, že se takto chová, lickosti a profesionalita by mněla bít na prvém místě. Také musím dodat, že ji nyní zastupuje její syn, vskutku nemám výtky, je pohotový a umí si poradit, ale je zde cítit škola paní doktorky, no budeme doufat, že se tím nijak nepohltí a zvolí metodu logickou, a né závodního lékaře 50. Let kdy byl i člověk se zlomenou nohou schopen pracovat. Také se ale musí říci, že paní doktorka je studovaná a úcta k její osobě by mněla bít, jak po stránce lickosti, tak po stránce lékařské- kdy i ona odvádí skvělou práci- bit jindy se to nepovede.
Nedoporučuji!Miládka ráda posílá do roboty i s horečkama nebo zablokovanou páteří..A to do fabriky jako by to dělala ráda!Je zastaralá a co mi kolikrát napsala za léky jako z roku raz dva.Takhle se léčilo v jiné době,ale né v téhle!
Široký
Nemohu napsat "NEDOPORUČUJI", ale žádná sláva!