Robert
Jednou jsem sel s oteklou dasni az mi lezla pres stolicku a desne bolela....koukla a rekla ze to prejde, ze musim neco vydrzet....tak jdu dom a vzhledem k bolesti jdu za ni opet....stejny scenar.....tak si najdu p. Zubare Vlasaka....mrknul a rika...no bodejt by vas to nebolelo, kdyz v tom mate zanet...tak vzal hnusne dlouhou a tenkou jehlu a decentne vse odsal a osetril....pak se mi ulevilo....Houskovou nikdy
lazar51
Ano, paní doktorka mi před více než 30 lety zachránila spodní část předních kusadel, když mne v "hodině dvanácté" odeslala k úřadujícímu zubnímu chirurgovi, aby mi odřízl kus dásně, která má tu vlastnost, jako ocas ještěrky, t.j. že opět doroste. Moc mne mrzí, že se přesunula k Bundes Deutsches hranicím - moc nám tu chybí.
Vynikající doktorka.
Vděčná pacientka
Skvělá paní doktorka, skvělý člověk, vždy ochotná, vstřícná. Před šesti lety jsem se přestěhovala do Mariánských Lázní, přesto jezdím i s dcerou na preventivní prohlídky k paní doktorce i nadále. Stojí nám to za to.
Petra Cimbalová
Už od malička mám problémy se zuby a časem se připojily i problémy s dásněmi. K paní doktorce Houskové jsem přestoupila cca ve 13 letech po několika letech hledání dobrého doktora a několika zničených zubech. Nyní je mi 29 a neměla jsem jedinou výtku k jejím zákrokům, a že jich nebylo málo. Do ordinace manželů Houskových chodí i moji rodiče a bratr a věřím, že i za ně mohu hodnotit maximálně kladně. Co si budeme namlouvat, zubní vyšetření - potažmo jakýkoli zákrok nejsou příjemné, ale přístup a perfektní jednání všech v ordinaci to skvěle vyváží. Děkuju.
Stoklasová
Je to prostě frofík ve svém oboru.
Doporučuji, velmi příjemná paní doktorka, díky této stomatoložce se již tolik zubaře nebojím a svým milým vystupováním mne "donutila" chodit dokonce i na pravidelné kontroly. Opravdu super!