Zobrazit ostatní profily alergologů v okolíCeník
M. Tauš
Paní doktorka je velice milá, empatická a veselá. Se sestřičkou tvoří parádní duo, člověk u nich skoro zapomene na své obtíže. Je radost tam chodit, ta atmosféra je sama o sobě léčivá. A možnou příčinu obtíží odhalila ve vteřině pohledem na soupis léků, které užívám.
Nikol Argiropulos
Paní doktorka je velká profesionálka a velmi milá a empatický bytost. Velmi mi pomohla a jsem ji velice vděčná.
Jana Kodadová - Praha 3
Paní MUDr. Milada Cvačková je vynikající lékařka ve svém oboru - při mých častých akutních zdravotních obtížích mi vždy ihned ochotně a hlavně účinně pomohla, včetně následné další léčby. Nikdy vůči mně nebyla
nepříjemná, naopak vždy se chovala vstřícně, zajímala se o můj zdravotní stav z pozice alergologa-imunuloga,
ale zároveň byla vždy dobrýmn psychologem, takže na mne jak při akut.obtížích, tak i při klasických kontrolách působila velmi klidně, vyrovnaně a příjemně. Proto jí zůstávám "věrná" a nehledám jiného alergologa-imunologa. Kéž by takových lékařek a lékařů bylo v ČR více...
Pokud pacient má letité život omezující potíže, tak přístup paní doktorky není dostatečný. Nicméně je alespoň příjemná.
Pani doktorka má hluboké znalosti a dostatečné zkušenosti. Její přístup je efektivní a vysoce profesionální. Martina Černá
Alergologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Alergologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze