WeCo
Paní doktorka si ráda popovídá s osobami svého věku, bez ohledu na lidi čekající před ordinací. Odbornou radu od ní nečekejte, raději se nechte objednat u specialisty. S předchozím názorem souhlasím prakticky ve všem, nejlepší je, pokud víte co vám je a řeknete si o léky, které vám pomůžou. Po pěti letech jsem odešel jinam a jsem nyní spokojený, protože nový přístup mi přinesl řešení mých (imunitních) problémů. Na druhou stranu je paní doktorka milá (což se nedá říct o sestře), ale to prostě nestačí.
Paní doktorka se sice snaží chovat k pacientům mile a vstřícně, ale její odbornost je na velmi špatné úrovni. S popsanými zdravotními problémy si neví rady, nejlépe je, když si pacien sám "řekne, co mu je". Vůbec ji ani nenapadne vás upozornit, že byste mohli využít možnosti prventivních prohlídek nebo že vám "vypršela tetanovka" a je třeba přeočkovat. Pokud si to sami nehlídáte a doslova se nevnutíte, je jí to jedno.
Ale bohužel dobří lékaři mají plno pacientů a nové neberou. P. Březinová bere, ale s doplŇující otázkou: " a máte nějaké zdravotní potíže?" Pokud ujistíte, že nemáte žádnou chronickou nemoc a k lékaři chodíte tak jednou za tři roky, tak vás ráda vezme. Kapitační platba jsou přece dostatečné peníze za pacienta.
Karel
Ochotná, veselá paní doktorka, která vyléčila můj dlouhodobý problém. Jsem spokojen.
Nadmíru dlouhá čekací doba....
Nadmíru dlouhá čekací doba.... i v podstatě v diagnostice zpomalená doba.....
Hana
K paní doktorce chodím už asi 7 let. Vždycky věděla, co mi předepsat a vyléčila mé nemoci. Jsem s ní maximálně spokojená a rozhodně bych neměnila.
Velmi dobrý přístup k pacientum, co se týká diagnos a lecby vyborna
Hába Dalibor
Byl jsem velmi spokojen se provedením ošetřením.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Uherském Hradišti
Praktičtí lékaři v Valašském Meziříčí