Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
L.
Tato žena si titul doktorka ani nezaslouží. Nemohla jsem skoro chodit, měla nález rozšiřujícího se ganglionu v koleni, a ona mi řekla, že nechápe, co po ní chci, a že jsem úplně zdravá a mám jít domů, přitom mi do kolene píchla kyselinu, o které mi řekla, že je "naprostý zázrak", a hotovo. Ještě po mě začala řvát, když jsem se jí ptala, zda opravdu pomůže. Nepomohla. Všechno se třikrát zhoršilo a já s pláčem o 2 týdny nato šla do nemocnice, kde to začal můj současný ortoped opravdu řešit. Skončila jsem na neschopence, na které jsem už 5 měsíců, byla na operaci a vypadá to, že se mi blíží ještě jedna. Takže doufám, že lidem tímto názorem opravdu pomohu. Paní doktorka je necitlivá, chladná, zajímá se jen o důchodce a je empatická jako šutr.
monika
Do čekárny ordinace, kde ordinovala paní doktorka Boulová, jsem se dostala náhodou - v době dovolených se nedalo skoro nikam dovolat, a když jo, na objednání se čekalo 14+ více dní. Zkusila jsem přijít rovnou, protože jsem věděla, že by mě telefonicky objednali až bůhví kdy.
Předtím jsem byla u obvodní lékařky, na urgentu, tam mi nepomohli... obvolávala jsem různé ortopedie, ale všude se na objednání čekalo. Jsem matka kojence, které se propadla příčná klenba nohy a v důsledku toho mi v noze vznikl zánět. Nemohla jsem na ni došlápnout a sehnat si hlídání a dojít na ortopedii, pro mě by skoro nadlidský výkon.
V čekárně byli tři objednaní lidi. Mě, protože jsem nebyla objednaná, Boulová nevzala, přestože jsem se bolestí a zoufalstvím v čekárně rozbrečela. Poslali mě pryč, ať přijdu za čtyři (pro mě nekonečné) dny. Sestra mi ještě vynadala. Přitom jsem doufala, že mi jako ženy/matky pomůžou.
Chápu, že má objednávání nějaký význam a že si tam každý nemůže přijít, kdy chce, ale když máte akutní ortopedický problém a navíc se staráte o mimino, není prostě možné přijít "až někdy, když bude volno". Hrozně jsem doufala, že si jako žena, možná taky matka, to peklo, když nemůžete chodit a máte se starat o kojence, dokáže představit, udělá výjimku a vyjde mi vstříc. Nestalo se.
Chtěla bych říct, že může být paní Milada sebelepší profík, ale lidsky je to neskutečná bída. Odmítnout pacienta, který pláče bolestí, je pro mě absolutní dno jakékoliv lékařské péče. Doufám, že se jí tento přístup v jakékoliv pro ni krizové situaci vrátí.
Marie V.
Skvělá, milá, profesionálka, která mi vždy pomůže doporučuji kudy chodím:-) léčí mi kolena, operace v nedohlednu
saperda
Kultivovaný, chápající a odpovědný přístup, dobrá diagnostička, léčba přináší efekt. Jindra K.
jarda 210
Velmi dobrá paní doktorka mohu doporučit
Crysa
Stará paní, která pro Vás nic neudělá, maximálně vám dá papír s cviky z osmdesátých let a pošle domů
pečlivá, ochotná,
Knoflenka
Odborně mi vyléčila koleno, které bylo pomalu už odepsané, jednoznačně děkuji za vše ...
Skvělá paní doktorka, lidský,vstřícný a profesionální přístup, přešla jsem k ní od Dr.Raka, který nepoznal správně můj zdravotní problém.