V současné době pracuji jako odborný asistent na protetickém oddělení, Univerzity Palackého.
Po absolvování fakulty, obor zubní lékařství v roce 2009 a získání specializace v oblasti ortodoncie v roce 2014, rozhodl jsem se zlepšit své znalosti v oboru estetické stomatologie, proto jsem se ucházel o PhD program na univerzitě Palackého.
Jsem zubní lékař, který se věnuje mimořádné péči a léčbě pacientů s vynikajícími organizačními a interpersonálními dovednostmi.
Věřím, že minimálně invazivní přístup k ošetření zubů, který dlouhodobě dosahuje velmi estetického výsledku a minimálního pooperačního nepohodlí.
Účastnil jsem se mnoha konferencí a v některých z nich jsem byl jako přednášející.
Laila clinic je zubní praxe, která nabízí našim pacientům moderní ošetřovací postupy a materiály, které rozsah zubní péče rozšiřují, zvyšují její kvalitu, komfort a snižují bolestivost výkonů.
Náš tým je tvořen špičkovými odborníky a slušnými lidmi, a my věříme tomu, že multidisciplinární a týmová práce má tu výhodu, že se pacientovi dostává intenzivnější péče, kterou mu poskytuje více doktorů, někdy dokonce všichni.
V každodenní stomatologii tak tito lékaři z různých oborů společně utvářejí ucelený léčebný postup, k němuž každý z nich přispívá z pohledu své specializace.

Ordinace

Vstupní vyšetření

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Nejčastěji hledané služby

Vstupní vyšetření

I
Umístění: jiné místo Jiný

Pan doktor me po prvni navsteve zbavil strachu ze zubaru, ktery trval pres 20 let. Velmi mily, vstricny, vse vysvetli a samozrejmosti je precizni prace bez bolesti. Ochotne zkontroloval zuby i synovi (20 mesicu) po urazu v ramci moji prohlidky, s detmi to umi.

Umístění: Laila Clinic ošetření zubního kazu

+ řekne na rovinu o co jde a jaké jsou možnosti léčby
+ jeho lidský přístup pomůže lidem co se třeba zubaře bojí aby se uvolnili zároveň je ale velmi profesionální

- ceny (2000,- na ošetření kazu mi přijde dost, jde o malé kazy které ani neni nutno vrtat, praskly mi plomby a dělají hned pod nimi)

- řekne jaký postup používá a je na něm vidět že nemá úplně rád když ten postup někdo neschválí, např. používá takovou zelenou blanku aby separoval zub ale já se toho bojim a neznám to. Jenže on se pořád dokola...asi 10x pořád ptal jestli to opravdu nechci nebo že je to lepší a podobně. Nerespektoval že prostě nechci.

- nezeptá se Vás jakou barvu (bílou nebo šedou) plombu chcete, rovnou si Vás objedná na bílou a rovnou řekne 2000, přitom jsou různé typy, z různých ceny a samozřejmě i za levnější ceny

Celkové shrnutí pro lidi co neřeší peníze určitě doporučuji a co mají třeba strach ze zubařů také určitě. Ale finančně je to si myslím dražší než by být muselo a proto jen 4 *

Umístění: jiné místo preventivní prohlídka + jiné zákroky

Velice individuální a profesionální přístup. Doktor Hammal pracuje velmi citlivě, což odbouralo můj strach ze zubařů. Kladně hodnotím také vysvětlení všech úkonů, které nadcházejí. Doporučuji.

Umístění: Laila Clinic Dental Work

Dr. Hammal is a very skilled dentist and an extremely kind person. He is thorough in his work and will explain everything to you in an understandable way. I highly recommend him!

N
Umístění: jiné místo

Velice vstřícný a milý pan doktor. Vždy mi vše vysvětlí, pracuje bezbolestně, s velkou citlivostí a přesností. Od té doby co k němu chodím, se těším k zubaři. Můžu jen vřele doporučit!

Umístění: Laila Clinic Protetické ošetření

Příjemný a šikovný zubař. Navštívil jsem ho několikrát hlavně kvůli konzultacím. Byl vstřícný, poradil, a co je hlavní - pomohl.

Umístění: Laila Clinic

Znám pana doktora Milada dlouhou dobu a můžu říct, že je to velmi spolehlivý zubař, který vždy usiluje o pohodlí svých pacientů, preciznost jeho práce a sebevzdělávání. Můžu jen doporučit.