Nejčastější témata, která s klienty řeším jsou problémy ve vztazích, stres, sebevědomí, potíže v komunikaci s okolím, úzkosti a obavy, zpracování negativních až traumatických zážitků.
Psychoterapii vnímám jako společnou cestu, kde je mou hlavní činností být na této cestě dobrým průvodcem. Důležité je pro mne vytvoření bezpečného prostoru, kde je možné mluvit o čemkoli a kde můžete lépe porozumět sobě i ostatním, najít možnosti řešení svých potíží a v neposlední řadě se vyrovnat s těžkostmi, které jste na své cestě potkali.
Při práci vycházím z toho, že každý je jedinečný a na nejlepší řešení svých potíží může přijít sám. A já jsem připravena mu v tom maximálně pomoci. Nedávám tedy žádné univerzální rady, naopak se snažím v při naší spolupráci najít řešení „šité na míru“.
Mým hlavním nástrojem je rozhovor, dále však mohu využít práci s terapeutickými kartami, pískovištěm a další. Při psychoterapii využívám hlavně narativní přístup a na řešení orientovaný přístup.
Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Individuální psychoterapie (50 minut)
Praha
Ordinace
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Michala Krejčová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názorPsychoterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychoterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze