Některé výkony jezdím operovat do nemocnice Turnov, která nyní patří pod Krajskou nemocnici Liberec.
- Chirurgie
- Urgentní medicína
Obecná chirurgie
Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Obecná chirurgie
Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíSlužby a ceník služeb
Jak fungují ceny?
Chtěla bych velice poděkovat panu Doktorovi M. Valentovi. Je to velice hodný a milý pan doktor. Který svojí práci opravdu vykonává s láskou a s velkým srdcem chtěla bych mu poděkovat jaký má hezký přístup k lidem a jednání. Děkuji moc za péči kterou dává nejenom mému bratrovi ale i všem lidem. Je to úžasný lékař . Nikdy se mi nestalo že by mě odmítl i telefonický hovor. Když se zeptám na svého bratra. Vždy opravdu ochotně a milé mi odpoví vše hezky vysvětlí. Je vidět že opravdu svoji práci dělá s velkou láskou. Má srdíčko na pravém místě . Takže moc a moc panu Doktorovi děkuji za péči kterou tam dává nejenom bratrovi ale všem lidem . Je to prostě velká radost když se s vámi hezky baví lékař A důkladně vysvětlí podrobné vyšetření pacienta. Takže moc vám děkuji pane doktore. Zároveň i sestřičká také moc děkuji. Jste všichni moc ještě jednou moc děkuji Čepková z Kutné Hory
Jiří D. 1949
chtěl bych Vám poděkovat za provedený zákrok, který dopadl výborně.
Jako pacient jsem s Vámi i se sestřičkou byl maximálně spokojený.
Opravdu skvělý přístup, vše do podrobna vysvětlí a má milé vstřícné jednání. I sestra je milá hodná ve všem poradila. děkuji K.
Marie
Pan doktor Valenta moc výborný .Byla j sem u něj na vyšetření o kterém již při prohlídce věděl co se děje i když na sonu nic neviděli.Děkuji pane doktore za váš přístup k pacientům.
Ir.P.
Byla jsem s nálezem u pana doktora na konzultaci. Tak úžasný přístup nejen odborný, ale i lidský jsem dlouho nezažila. Tomuto lékaři věřím každé slovo, ví, o čem mluví.
4 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, na prstu u palce nohy mám kuří oko, které je již vystouplé, vypadá jak otlak, prst je trochu ohnutý, vypadá to nehezky a stydím se za to, do jakého stavu jsem nohu dostala. na plosce nohy mám také kuří oko. Chci se zeptat co s tím a zda je možné vyléčení.
Léčba je možná chirurgická nebo kožní - konzervativní, ta spočívá v aplikaci mastí se salyciláty, které způsobí rozpuštění hyperkeratozy - ztvrdlé kůže.
Chirurgicky lze provést nenáročný zákrok...Více

DOBRÝ DEN JE NUTNÁ OPERACE ŽLUČNÍKU S 1KAMÍNKEM O VELIKOSTI 11MM KDYŽ ŽLUČOVOD MÁ 10MM PRÝ EXISTUE INJEKCE NA ROZTAŽENÍ ŽLUČOVODU A KYSELINA NA ROZPOUŠTĚNÍ KAMENŮ.
Operace je jistě indikována. Velikost kamínku a šířka žlučovodu nejsou podstatné, neboť limitující je šířka vývodu ze žlučníku, který má běžně cca 3 mm a dále pak vyústění žlučovodu do dvanácterník...Více