Gynekologie-porodnictví
Elišky Přemyslovny 433, Praha

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: Gynekologie-porodnictví Jiný

MUDr Uhlir mi doslova zachránil zivot. Po dvou letech a nespočetných návštěvách jiných specialistu jsem se dostala k nemu a začala chodit na PDT. Vazila jsem 47kg, trpěla jsem depresi, nejedla jsem, nebyla jsem schopna bolesti základních veci, ostatní lekari do me s krátkými přestávkami pouze cpali antibiotika - 12 druhu, nic nepomahalo ( mám MBL deficit) PDT jsem začala v listopadu, nyní duben - první mesic bez jakýchkoliv problemu. Pan doktor posloucha, jeho léčba byla jediná efektivní. Je to nejlepsi lekar, se kterým jsem se setkala, a doufam ze bude lecit ještě dlouho. Nikdy mu neprestanu děkovat za vše, co pro me udelal. Psychicky se budu davat ještě dlouho dohromady, ale fyzicky mohu rict, ze jsem opět zdrava, v což už jsem nedoufala. Ve svém oboru je genius.

Umístění: Gynekologie-porodnictví Jiný

K panu doktoru Uhlířovi chodím již 15 let. Trpěla jsem chronickými záněty močového měchýře, ke kterým se postupně přidaly záněty gynekologické. Do doby, než jsem se dostala k panu doktorovi, jsem vystřídala několik urologů i gynekologů a nikdo mi nebyl schopen pomoci. Dostávala jsem desítky antibiotik, dalších léčiv, včetně antidepresiv, aby se mi zklidnil měchýř. Dokonce mi vyhrožovali transplantací močového měchýře. Teprve doktor Uhlíř našel řešení. I já jsem trpěla chronickou virovou infekcí a prošla jsem léčením "světýlkem". Trvalo to tři roky, nechybělo ani svícení do močového měchýře. Ano, nebyla to příjemná léčba a opravdu se zlepšení dostavovalo pomalu. Ale intervaly mezi obtížemi a bolestmi byly čím dál delší a já začala pociťovat velkou úlevu. Jednoho dne pan doktor řekl, že světýlko už nebude nutné a už 11 let jsem v podstatě bez větších problémů. Naopak mi pan doktor velmi pomohl i s hormonální léčbou, díky níž mám dvě skvělé a zdravé děti. Navíc má již nějakou dobu novou sestřičku a ordinace teď šlape na výbornou. Není pravda, že vše léčí světýlkem. Jen je prostě hodně pacientek, které přichází zoufalé po mnoha letech marného léčení s velmi podobnými obtížemi. Je tedy pravděpodobné, že budou mít i podobné diagnózy a podobnou léčbu. Řekla bych, že chyba není v doktoru Uhlířovi, ale v systému, který paicentkám nabízí jen takovou cestu, která vyhovuje pojišťovnám a farmaceutickým firmám.

Umístění: Gynekologie-porodnictví 3 potraty a nespokojenost s původním gynekologem

K MUDr. Uhlíři chodím teprve krátce, ale od první návštěvy jsem věděla, že to bylo skvělé rozhodnutí. Klidný, pozitivní, lidský a dívající se na člověka jako na celek. Vzal si mě do péče po letošním třetím potratu, což byla jediná informace, kterou o mém zdravotním stavu měl. Po vyšetření přesně popsal problémy, které mám (konkrétní bolesti podbřišku atd., kterými trpím už 20 let) a vysvětlil naprosto polopatě jejich příčinu. Jsem po první léčbě PDT terapií (mnohé jí označují jako světélko) a už nyní pozoruji zmírnění obtíží. Každá jsme jiná a jinak reagujeme na bolest ... terapie mě nebolela a jelikož jsem měla na zbytek dne naplánovaný výlet, absolvovala jsem ho. Ano, bylo by příjemnější sedět doma v klidu, ale určitě jsem neumírala. Po ukončení léčby se budeme moct znovu pokusit otěhotnět. Jestli se to podaří nebo ne je ve hvězdách a vzhledem k mému vyššímu věku jsou šance velmi nízké, ale bez ohledu na výsledek jsem velmi šťastná, že mě MUDr. Uhlíř přijal do péče, protože v něm mám skvělého gynekologa. Ze sestřičky jsem nadšená; věcná, skvěle zorganizovaná a správná ženská na svém místě. Za mě 5 hvězdiček pro oba dva.

B
Umístění: Gynekologie-porodnictví

K panu doktorovi chodím přes rok a musím říct, že je to nejlepší rozhodnutí, které jsem za poslední roky udělala. Prošla jsem se spoustou problémů přes řadu odborníků, kdy mi všichni stanovili hrůzné diagnózy, ale ve výsledku k žádné léčbě nedošlo.
Až pan doktor mi opravdu pomohl a začal se mnou konečně řešit ten skutečný problém. Mohu mu být vděčná, protože bez něj bych tu už dnes nemusela být- a to mi je 25 let.
Škoda jen velmi nepříjemné a arogantní sestry, která svými neumírněnými poznámkami, které se leckoho dotknou, může zkazit návštěvu. Kdyby pan doktor nebyl jednička v oboru, tak bych byla schopna kvůli sestře přejít k někomu jinému.

Musím přidat jen velmi dobré hodnocení.Pan doktor i sestřička jsou velice milý,vstřícný a zároveň profesionální.Vždy,když jsem měla jakýkoliv problém ať baktriální,tak hormonální vždy mi lékař nasadil správný lék a nebyl problém přijít na kontrolní stěr zdali bakterie skutečně vymizely což většina gynekologů nedělá a problémy se stále vracejí.Navíc pokud vás něco bolí,tak pan doktor použije ultrazvuk což je další věc kterou převážně jiný gyn. lékař nepoužije a má ho spíše na parádu.Co se týče světýlka,tak si myslím,že pokud někdo trpí na mykozu s výtoky,tak je tato léčba současně s mykotickými léky prospěšná a ůčinná což můžu potvrdit.

Chodím k panu doktorovi již 15let,ujal se mne po onkologické operaci a vyléčil nejen moje tělo,ale i duši,prožila jsem velice těžké období a nedám na pana doktora Uhlíře dopustit.

K panu doktorovi chodím teprve od ledna, ale jsem s ním velice spokojená. Dříve jsem chodila na Lípu k p. doktoru Frýdovi. Tři roky jsem měla problémy s mykózou. Pan doktor F. mi předepisoval různé mastičky a léky (i pro partnera) ale problémy vždy zmizely jen na měsíc. Pak jsem přes známou dostala kontakt na pana doktora Uhlíře. Mudr. Uhlíř byl na rozdíl od pana F. velice komunikativní ale i sympatický. Vyšetřil mě, udělal testy a pak jako dítěti vysvětlil co mi vlastně je. Logicky vysvětlil, proč se mi tak často opakují kvasinky a dokonce, pro lepší znázornění, vše namaloval :). 2x jsem byla na světle a partner dostal vodičku. Už celý měsíc a půl jsem bez kvasinek :). I když je procedura pana doktora poměrně drahá a ne zrovna příjemná jsem hrozně ráda, že jsem k němu šla. Za to zdraví, to stojí!

E

Názory některých zde jsou velmi smutné,pana doktora a sestřičku obdivuji již 7 let,jak vše zvládají a občasný tvrdší přístup na některé ukňourané a hysterické pacientky je asi nutností.Já osobně jsem se dostala k panu doktorovi přes známou před několika lety,kdy jsem prodělala rakovinu dělohy a rok po operaci se vrátili potíže,doktoři na severu nade mnou zlomili hůl.Až na Mudr Uhlíře,jeho přístup a léčba světélkem,mne opravdu doslovně postavila opět na nohy,ať to stálo cokoliv,i ty nepříjemné bolesti,které se zvládat dají,za vrácený život plný elánu jim jsem vděčna..dokonce pomohli vyléčit potíže i mému partnerovi,který sice chvíli trpěl,ovšem dnes je spokojený.Dojížděla jsem 4x do roka na kontroly ze severu ,odkud jsme se přestěhovaly na Vysočinu,v současné době dojíždím 2x do roka, jelikož se můj stav zlepšil,z onkologického hledisky jsou pravidelné kontroly nutností a já se vždy těším až mě pan doktor pochválí za vzornost a se sestřičkou probereme novinky ze života..Je moc fajn s naší diagnozou vědět,že jsou i lékaři,kteří umí pomoci a záleží jim na Vašem léčení,protože situace je možná stabilní,ale vždy nejistá.Pan doktor i v několika případech pomohl mým známým i třeba jen telefonickou radou a s doporučením na jiné odborníky.Na jejich ochotu a přístup si vážně nemohu stěžovat,pokud nejste přehnaný citlivky,tak mohu jen doporučit.Eva M.

B

Až se mi kroutí prsty u nohou při čtení některých negativních příspěvků! Pan doktor Uhlíř je pro mě bezkonkurenčně nejlepší gynekolog, se kterým jsem se kdy setkala. Přes rok jsem vůbec nemenstruovala. Moje tehdejší gynekoložka pořád problém zlehčovala a neustále mi předepisovala různé mastičky, které vůbec nepomáhaly. Nakonec mě mamka, která k panu doktorovi chodí už několik let a odrodil mě i mého bratra, protlačila k panu doktorovi. Hned při první návštěvě mi určil diagnózu a světe div se, léčba okamžitě zabrala! :) Teď se budu objednávat na světýlko, protože trpím na neustále se vracející záněty močových cest (se kterými jsem už skončila v Motole, kde pořád nemohli přijít na to, co mi je...) Léčí i mého partnera, tak doufám, že všechno proběhne v pořádku :) Za mě si jiné ohodnocení než 5* nezaslouží! :)

K panu doktorovi chodím už mnoho let. Nejsem odborník a tak mohu těžko soudit typy léčby ap. Nicméně, na problémy se změnami na čípku a v pochvě zaviněné HPV viry mi do té doby dlouhodobě nikdo nepomohl (výtoky, záněty), následné léčení "světélkem" a konizace čípku problém odstranily a již se nevrátil (a doufám nevrátí), jinými gynekologickými problémy netrpím (proto je tu nezmiňuji). Nyní jsem těhotná a na přístup doktora si nemohu stěžovat. Mé zkušenosti jsou jen pozitivní, "světélko" je poměrně dost nepříjemné a ano, stojí peníze, ale že bych bolestí omdlévala, to je trochu přehnané - to tak maximálně někdo se zvýšeným prahem bolestivosti, někdo, kdo nesnese žádnou bolest. Jinak se tu hodně komentuje, že pan doktor léčí často tímto způsobem - no já osobně si myslím toto - nákaza HPV viry je nejrozšířenější současná pohlavní choroba, kterou trpí velká spousta žen, těch pár žen, které sem názor píší může být a pravděpodobně nakrásně je z toho velkého procenta těch, co mají tu smůlu, že se s viry setkaly (i já).. a virus chytí a jen tak nepustí:) Je to poměrně masivní problém, tak mě nepřekvapuje, že je velké procento pacientek, které jsou na něj léčeny, ne? A když má pan doktor dobré zkušenosti s touto léčbou, asi ji doporučí. Sama bych se tu asi moc negativními názory nezabývala, je to jen absolutně nepatrné procento množství pacientek, které se u pana doktora úspěšně léčí (a v jiných ordinacích, samozřejmě). Bohužel jsou a vždy byli lidé, kteří mají smůlu a koplikace i při běžném zákroku a léčbě :( Takže, nevím, jestli dělá pan doktor něco jen z vypočítavosti nebo ne, ale já jsem ráda, že jsem do toho šla...jo a u zubaře bohužel platím mnohem víc a nikoho to nezarazí.