Ordinace
Mrač 170, Benešov

Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolí

Za mne nejlepší veterinář široko daleko, doktor s obrovskými zkušenostmi, který mi za 20let co k němu dojíždím zachránil psy, kocoura, želvu i kone za což mu nikdy nepřestanu byt vdecna. Není to jen jeho povolání, on ty zvířata opravdu miluje. ..

R

Výborný pan doktor s velkými zkušenostmi. Dělal dnes koníkovi úpravu zubů a přesto, že je koník normálně bojovník a do huby si nedá ani sáhnout, tak teď všechno proběhlo v klidu, velmi pečlivě a s nadstandardním vybavením. Můžu jenom doporučit.

I

Nepoznali jsme lepšího. I složitých zákroků se zhostí na jedničku, ke zvířatům se chová ohleduplně a profesionálně. Velmi vstřícný k majitelům pacientů. Díky jeho přístupu bere náš pes návštěvu veterináře jako jednu z nejlepších společenských akci .-).

Pan doktor Šindelář je člověk,který vzal své povolání jako poslání.Velice vzdělaný ve svém oboru,V mnoha případech pomohl,když už jinde nebylo řešení.Docházeli jsme k němu se svým pejskem celých 17 let.Po denní ordinaci v terénu u velkých zvířat,se potom,někdy i dlouho do noci,věnoval těm zvířatům"menším".Počínaje psy a konče třeba křečky a ptáčky.Mohu pana doktrora Šindeláře jenom vřele doporučit!

Nejlepší veterinář, kterého jsem kdy poznala, a že jich byla spousta. U své práce "myslí" a tam, kde ostatní rádoby předražené a specializované kliniky selhaly a tahaly z lidí pouze peníze, pan doktor nezklamal a pomohl. Vřele doporučuji !!!!