Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Vlasáková Naděžda
Chodím k němu již více než dvacet let,,jsem s ním i se sestřičkou velice,velice spokojená.Dojíždím až z Rábína,,je to daleko,ale stojí mi to zato.Velmi dobrý je slabé slovo,ale lepší nenabízíte.Děkuji za takového lékaře!!!!! Není to jen můj názor,,jezdí od nás více pacientek.
Jako lékař naprosto úžasný a schopný, jako člověk také moc fajn, sestra Irenka jakbysmet. Kéž by takových lidí bylo víc.
Výborný lékař,který své práci rozumí,vždy vše vysvětlí,poradí.Jsem spokojena,jak s ním,tak s jeho sestřičkou.Jsou dobře sehraní a vždy příjemní a milí.Více takových lidiček,bez kterých to opravdu nejde.Děkuji.
Dojíždím k panu doktorovi z Vimperka a v ničem nelituji, že jsem tak před šesti lety učinila. Dopomohl nám k prvnímu dítku, při návštěvách u p. doktora nejsem ve stresu, nebojím se na cokoliv optat(vše ochotně vysvětlí, poradí a pomůže) a při každé prohlídce vysvětlí vždy to, co se bude zrovna dít. Taktéž sestřička je milá a vstřícná. Navíc prostředí čekárny a ordinace je příjemné. Prostě vše tak, jak by dnes mělo být v každém lékařském zařízení.
Mám stejné pocity jako vy ostatní.Nemám s ním žádný problém,chodím k němu sice krátce od května 2010 od té doby co jsem zjistila,že s přítelem čekáme miminko,ale lepšího doktora jsem opravdu nikdy nepotkala...obzvlášť se mi líbí jeho přístup,všechno ukáže,vysvětlí a člověk má pocit,že je v bezpečí a hlavně čeho si vážím,že je oproti ostatním lékařům normální a vysvětluje to všechno česky a lidsky,opravdu jste skvělí tým jen tak dál...
Velmi milý doktor. Empatický. Vždy poradí a prohlídku porvádí velmi citlivě. Doporučuji.
K panu doktorovi chodím již 14 let a musím říci, že lepšího gynekologa neznám. Velmi příjemný, milý. Vše rád ochotně a srozumitelně vysvětlí. U vyšetření je příjemný, nemlčí a upozorní, že teď bude dělat to či ono. Kdykoliv jsem potřebovala s něčím pomoci a poradit, tak byl velmi ochotný. V případě nějakých vážných problémů neváhal na zavolání přijet domů a pomoci. Škoda jen, že si ho nebudu moci přizvat k porodu to mne moc mrzí :-(
Chodím k panu doktorovi už 17 let a je opravdu velice příjemný, vždy poradí, neměla jsem s ním nikdy žádný problém, vyslechne si všechny mé připomínky a také dá na pocity pacienta, což u každého doktora nevidíte. Mé hodnocení je opravdu velice objektivní, protože jsem po osmi operacích a tak jsou zkušenosti bohaté. Doporučuji. Jen škoda, že už neoperuje, ráda bych měla v našem státě standard kdy si můžete přizvat ke své operaci svého doktora na kterého jste zvyklá.
velmi dobry
Velmi dobrý doktor. Jsem s ním spokojená. Doporučuji! I sestřička je velmi hodná a příjemná.