Moje ambulance
Dlouhá 5617, Zlín

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: jiné místo Jiný

Pan Procházka převzal ordinaci a musím říct, že to byla dobrá volba jejich nejspíš dohody. Je to velmi slušný, milý pan doktor. Dá se s ním komunikovat a případně léčit problémy. Zkušenosti a vědomosti má dobré. Je ti dobrý doktor. Sestra zůstala a je to supr sestřička. Jsem s nimi spokojený.

Pečlivý a sympatický pan doktor z mojeambulance. K pacientům má milý a příjemný přístup. V ordinaci si nepřipadáte, že zdržujete, ale že je zde pan doktor jen pro vás. Doporučuji. :)

Pan doktor Procházka mi velmi pomohl s akutní bolestí v oblasti ledvin. Asi týden jsem to zkoušel vyléčit sám, ale nedařilo se, tak jsem zašel k panu doktorovi. Po odběru krve a zjištění crp mi naordinoval vhodná antibiotika a prakticky přes noc bylo po problému.

Tohoto lékaře bohužel nemohu doporučit a byla jsem velmi zklamaná z jeho špatného přístupu k pacientovi. Má tendenci zlehčovat nemoc - i když ji máte potvrzenou několika odborníky, všechny klasické příznaky připisuje psychosomatice, což by se rozhodně stávat nemělo, zvláště u infekčních nemocí, které dokážou člověku opravdu zničit život.
Tento doktor špatně reaguje na informovanost pacienta, pokud si tedy něco nedej bože přečtete na internetu (byť je to odborná studie světových odborníků), neopomene toto okomentovat jízlivou poznámkou.

Pro další léčbu proto určitě zvolím jiného lékaře, který sleduje moderní postupy v medicíně a má empatické schopnosti vůči nemocným lidem.