MUDr. Michal Potůček

Zubař Více

Mníšek pod Brdy 1 adresa

Sam. ordinace PL - stomatologa
Komenského 886, Mníšek pod Brdy

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: jiné místo Jiný

Vždy se před návštěvou k panu doktorovi objednám a +- do 10 minut jdu do ordinace. Pan doktor je vždy hodný a milý. Nikdy jsem necítila při jeho ošetření sebemenší bolest. Sestra je velmi milá a vždy se snaží vyjít pacientům vstrict.

Byla jsem už u hodně zubařů a můžu říct, že pan Potůček je ten nejlepší. V mládí mi doktorka na ortodoncii nasadila rovnátka, vytrhla mi kvůli nim čtyři zdravé zuby a Horní dvojku mi otočila o skoro 180º a tím mi zub zabila. V pětadvaceti letech se zub ozval obrovským zánětem celé horní čelisti a při operaci se doktoři rozhodli, že musí ven. okostnice už byla nenávratně narušena. Skoro rok jsem byla s dírou v puse a bála jsem se i usmát.
Nabízeli mi implantát zubu za nehorázné peníze. Ale pan doktor Potůček mi vysvětlil, že mám čelist tak slabou, že to nemusí vydržet a dřív nebo později implantát vypadne. Navíc obě jedničky, dvojka i trojka v okolí vytrženého zubu se mi v lůžku začali hýbat a křivit. Doktor mi nechal udělat nové porcelánové zuby a já už konečně můžu normálně jíst, smát se a připadám si jako člověk. Je mi úplně jedno, že občas přijede pan doktor pozdě. Ráda si počkám na někoho, kdo ví, co dělá a náležitě mi to vysvětlí. Těm co mají plno řečí proti panu doktorovi bych přála zažít ty zvěrstva tady v Praze.
Také k panu Potůčkovi chodíme celá rodina a například moji mamce zachránil zuby za 5 minut 12 jak se říká. Je to profesionál ať si říká kdo chce co chce.

Byl jsem dnes u pana doktora potreti. Prisel jsem k nemu s vykousnutym pednim zubem, dvema rozpadlymi zuby zarostlymi v dasni a jednim zubem s hlubokym kazem. Predni zub opravil hned na prvni schuzce, ochotne a kvalitne. Oba rozpadle zuby jsou uz taky venku temer bezbolestne. Zatim jsem nikdy u pana doktora necekal. Naopak, do ordinace jsem se dostal drive nez u jinych zubaru. Za me naprosta spokojenost.

Z

V této ordinaci jsem měla vždy pocit,že zdržuju a ruším. Pochopitelně,když se musí stihnout hodinový skluz kvuli pozdnímu příchodu - běžně až hodinovému. Odešla jsem,ale až po letech, kdy mi hrozil vytržením zubu. Zub mi jinde zachránili !! Sice dojíždím,ale jdu přesně v objednaný čas takže se to srovná a to nemluvím o uplně jiném přístupu k pacientovi.

Jestli chcete přijít o zuby, choďte k Dr. Potůčkovi. Neudělá celkovou prohlídku zubů, vrtá co mu zrovna příjde pod ruku, vždy jen 1 zub, aby mu nenarůstalo zpoždění. Vybírá 30 kč poplatky i při preventivních prohlídkách. Když jsem chtěla účet za bílou plombu, jen mávl rukou. Do ordinace chodí, jak ho napadne, hodina žádné zpoždění, bez jakékoliv omluvy. Při vrtání řeší spory se sestrou. Děs běs. Něco takového jsem ještě nezažila....Nikdy více.

Nemohu doporučit. Člověk si tam ani nestačí sednout a už jde pryč s jednou plombou, se kterou tam půjde ještě tak 2x, protože vám vypadne, nebo se to dál pod ní bude kazit. Chci tím říct, že není moc pečlivý, tedy asi pokud to jde jen na pojišťovnu. O jeho pozdních příchodech nemluvě.

Ahoj všichni tenhle zubař je opravdu výborný pečlivý a např.vrtání zubů od nej vůbec nebolí
všem mohu doporučit všechno vysvětlí a má dobré jednání jsme s nim moc spokojený chodíme k němu celá rodinka.:-)