Dětská neurologická ordinace
Smetanova 7, Brno

Zobrazit ostatní profily neurologů v okolí

R

U pana doktora jsme dnes byli poprvé, zapůsobil na nás klidným dojmem, trpělivostí a snahou pomoci. Vše v ordinaci působilo velmi čistě. Vše, čemu jsme nerozuměli, nám vysvětlil, působil na nás pečlivým a zkušeným dojmem. Při vysvětlování, jak máme syna polohovat, jsem si stál zřejmě na vedení, tak nám názorně ukázal, jak máme naše dítě polohovat, tím že si sedl na svou židli, hodil nohy na ten svůj krásný (čistý) stůl a položil jej na ně, abychom viděli, jak je to správně. Příjemně nás překvapil. Doporučujeme.

U pana doktora jsem byla před 2 lety, což mi bylo 16 let. Tehdy jsem za panem doktorem šla kvůli bolestem hlavy, zad, velké unavě, vypadkům paměti, nespavosti a podobné.. Mám neuroboreliozu a posun 2 obratlů, což jsem mu samozřejmě oznámila. Pan doktor mě skoro ani nevyšetřil a už usoudil, že jsem psychicky labilní, že vechny moje problémy jsou psychicky zaměřené a že si všechno vymýšlím. Předepsal mi lexaurin a poslal mě k psychiatrovi. Psychiatr mi pouze oznámil, že tam nemám co dělat, že jsem naprosto normální ( ovšem komu by nelezly na mozek věčná bolesti). Hlavně, že mi pan doktor za celou dobu stihl zopakovat asi 8x, že se musím usmívat.
Ovšem, musím zase panu doktorovi poděkovat, že díky němu, jelikož jsem musela přerušit školní rok, tak jsem se alespoň dozvěděla, že doktoři v čr neumí léčit boreliozu, která mě dostala doslova na dno. Děkuji. :)

Byla jsem u pana doktora poprvé. Myslela jsem si že mi pomůže, ale místo toho mě urážel. Dám vám radu, až půjdete k panu doktorovi mějte úsměv od ucha k uchu, nebo se Vám dostane stejné péče jako mě. Tím myslím ŽÁDNÉ!!!!!!!!!!

Byla jsem u pana doktora jednou se svými tříletými dvojčaty. Syn byl po operaci craniostenózy v Motole a u dcery byla tato vada diagnostikována také, ovšem bez nutnosti operace. Bylo však nutné její vývoj sledovat, protože podle antropologů byl v té době její vývoj pod normou.V Praze nám doporučili najít si neurologa v místě bydliště, aby byly pod kontrolou. Pan doktor se k nám choval velmi arogantně a dost neurvale nám naznačil, proč vodíme zdravé děti k lékaři.
Proto jsme se rozhodli už nikdy "pana doktora" neobtěžovat.

Kdyby pan doktor nemluvil a jen vyšetřoval, asi by udělal lépe. Nezpochybňuji, že je to dobrý lékař, ale byla jsem u něho s desetiletým synem, který má tiky očí. Ten se mu svěřil, že trpí ve škole šikanou ( což už doma půl roku řešíme různými způsoby ) a pan "doktor" mu vysvětlil, že si za to může sám. Že asi ty děti nějak provokuje. Ve mě by se krve nedořezal. Syna to opět rozhodilo. Když jsem pak panu "doktorovi" volala, že to nemůže, vůbec nechápal, o čem mluvím. Dokonce mi řekl, že mu to musí někdo říct a že to je pro jeho dobro....
Jak může být dětský lékař tak necitlivý k dětské duši??? Je mi z toho smutno.

K panu doktoru Pellarovi chodím se synem už nekolik let a jsem velmi spokojená,hodně
nám pomohl. Doporučuji velmi!!

S panem doktorem mám jednu špatnou zkušenost a několik vcelku neutrálních. Ta špatná je starší, objednal bez mého vědomí (natož souhlasu) syna na vyšetření do Dětské nemocnice, což ovšem obnášelo desetidenní hospitalizaci, a nebyl mně s to vysvětlit, k čemu by to mohlo být dobré (to prý nemůže říct dopředu). Když jsem odmítla nechat dítě hospitalizovat bez vidiny nějakého užitku, nazval mě nezodpovědnou matkou, která nechce dítěti dopřát náležitou péči. Zkusili jsme i několik jiných neurologů, a nakonec jsme se oklikou vrátili zase k tomuto, protože spolupracuje s PPP a ani jinde to nebylo dokonalé. Od té doby jsem u něj několikrát byla s dalšími dvěma dětmi, a nestalo se ani nic úžasného, ani nic strašného, dojem neutrální.

Pan doktor Pellar nám velmi pomohl z diagnózou naší dcery. Byla jsem VELMI spokojená s jeho přístupem. Vše nám jednoduše vysvětlil a moc moc pomohl. Velmi chytrý, příjemný pan doktor. S takovým kladným přístupem jsem se ve zdravotnictví ještě nesetkala... můžu ho jen a jen doporučit!!!!!!

VYBORNY LEKAR

Pan Doktor je velmi milý, vstřícný, udělá si na Vás čas, tak jak potřebuje, získáte od něho velmi kvalitní a srozumitelné informace , mohu jen doporučit, je to člověk na pravém místě, lidský přístup a svoji práci velmi rozumí ...jsem taky zdravotník a ve své praxi jsem se setkala jen s velmi malou skupinkou takových lékařů.