Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
PŠ
Pan Paulus nemá uzavřené smlouvy s některými pojišťovnami, což neuvádí na stránkách, ani se Vás touto informací nesnaží obtěžovat před ošetřením. Pokud např. změníte pojišťovnu, předloží Vám účet i za prevenci …proto opatrně… jako lékař, dejme tomu, za dva …s odřenýma ušima
BL
Pan doktor je cholerik, zrejme ma potrebu si zvyšovat své ego ponizovanim svych sestricek a obtěžovat svym problémem i své pacienty..
U další navstevy mého syna, když zjistil, ze má kaz, tak misto toho, aby sdělil, ze deti nevrta, tak se snažil syna vystrasit a traumatizovat, aby chtel pryc..
Za mne velka nespokojenost po lidské i profesionální stránce. Radeji jsem si nasla jineho zubare, kde jsme velmi spokojeni.
Zacikova
Na pana doktora jsem narazila náhodou, protože jsem hledala něco blízko Ládví. Jedna z nejlepších náhod mého života, moje předchozí doktorka péči extrémně zanedbala a pan zubař mi tak musel opravovat snad všechny zuby. Každý měsíc po dobu téměř dvou let jsem k němu docházela a konečně mám po pár letech pocit, že mám dobře udělané zuby.
Z hlediska chování – ze začátku jsem si na něj musela zvyknout, je velmi upřímný a nezabývá se blbostmi, proto asi někdo může zmiňovat, že mu přijde arogantní. Ale brzy jsem se naučila jeho přístup ocenit, navíc mám pocit, že se během několika let stal milejším. Velmi mi pomohl a vždy mě pobaví, že nosí stejné tričko a pouští dobrou muziku.
Jediné, co mi bývá v ordinaci nepříjemné, je, jak se občas chová k sestřičkám. Samozřejmě nevím, co se děje v zákulisí, ale občas mi bývá nepříjemno za ně.
Rostislav
Jako dítě jsem si zásluhou školní zubařky vytvořil velkou fobii z návštěvy zubního lékaře. V dospělosti jsem pak byl v péči paní doktorky, která byla velmi dobrá (myslím), ale nepoužívala moderní nástroje jako např. rentgen.
Když před časem odešla do důchodu, opět se ve mně trochu ozvala ta dětská fobie z toho, že budu muset hledat nového zubaře a nalézat k němu důvěru.
Na doporučení kolegy jsem zavolal do ordinace doktora Pauluse a naštěstí mě vzali. Při vstupní prohlídce pan doktor zjistil problém s jedním zubem, který má předchozí zubařka nenašla, protože zřejmě bez rentgenu to ani nebylo možné zjistit. Náprava tohoto skrytého defektu zabrala několik návštěv a soudě podle délky celého procesu to nebylo nic jednoduchého.
Během té doby jsem k panu doktoru získal naprostou důvěru a výsledek jeho práce je perfektní. Přestože hrozila ztráta zubu, nakonec zub zachránil a vše dokonale spravil.
Neumím si představit, že bych natrefil na lepšího zubaře, takže za sebe mohu jen doporučit.
Skvělý
Pan doktor Paulus je skvělý.
Rád tam chodím každý 6 měsíců. Všechno mě opravil a drží to :-)
Je přesný, a snaží se udělat všechno pro maximální účinnost a spokojenost.
Ordinace je pěkná a moderní.
kalouskova
Díky panu doktorovi se mohu smát bez obav.
při první návštěvě mi otevřeně řekl možnosti léčby, náročnost i předpokládaný čas léčby. Nyní ošetřuje několik let i mou dceru a vnučku. Je to lékař na svém místě, vysoce profesionální a zároveň zůstal člověkem. Světla Kalousková
Antonín Medek
K panu doktorovi jsem začal chodit, když ještě ordinoval někde v centru Prahy, už nevím kde přesně to bylo. Je to člověk kterého práce baví, možná proto se při práci usmívá a někomu to může vadit. Ví jak svou práci dělat a řekne Vám na rovinu jak na tom jste, možná proto první schůzka odradí a vznikají záporná hodnocení, nikdo nechce slyšet že to pos*al. Já když jsem od něj odcházel poprvé chtělo se mi brečet, ale teď tam chodí celá moje rodina a pár mých známých, kterým jiní doktoři nepomohli. Jak tu někdo níže psal, je to takový český Dr. House mezi zubaři.
Mě osobně dal zuby takovým způsobem dohromady, že na ně roky nemusel zpětně sáhnout a to jsem před tím trpěl bolestmi a po zákrocích u jiných doktorů se mi nikam ani nechtělo. Ošetření vždy bezbolestné, jednání rychlé a upřímné, výsledek práce vždy perfektní co víc si přát.
Ještě se vyjádřím ktomu, že pana doktora někdo zdržoval, když došlo na nečekaný problém. Mé finální ošetření se také protáhlo, byl jsem obědnaný na 17hod jako poslední pacient, jelikož se vědělo že to bude na dýl, ale odcházel jsem po 22 hod, což bylo odost déle než se očekávalo, a ani náznak, že bych zdržoval, celou dobu jsem měl info co budeme zrovna dělat, ikdyž jsme na tom už byli domluveni předem, hrála muzika dle mého přání, byla tam i pauza na osvěžení :-), a kolem 20hod se ptal sestřičky jestli se má jak dostat domů, že to kdyžtak zvládne sám. Sestřička zůstala, byla to praktikantka a jmenovala se Bára, doteď si to pamatuji, být praktikant asi taky zůstanu a počkám si na výsledek.
No a vybavení ordinace nemohu tak uplně posoudit z odborného hlediska, ale všude hezky čisto a viděl jsem nástroje které jsem nikdy před tím neviděl a jelikož mě vždy jiní lékaři posílali i přes celé město někam na rentgen, nebo na otisk zubů... no tady se to nestane, rentgen je vedle, tam je nějaký velký co jezdí kolem hlavy a pak přímo na křesle je nějaký .... nevím jaký, nejsem odborník, jen vím že je příjmené, když celé vyšetření je na jednom místě.
Takže asi tak co se týká mé osobní zkušenosti
Antonín Medek
wwenndy
K panu doktorovi do ordinace chodím již několik let, a tak s odstupem času můžu říct, že změnit zubaře a přejít k němu byla šťastná volba. I když se zubaře bojím, dostalo se mi vždy pochopení a pomoci. Problémy se zuby řeší vždy tak, aby byl klient spokojen a nejde mu jen o to práci mít za sebou. Je ochoten pomoci i o víkendu. Po letech mám pocit, že se můžu do široka smát, protože mám krásné zuby. Doporučila jsem ho i svým kamarádkám.
Nadič Gondowá
Koukám na některé hnusné komentáře a musím reagovat, bojim se zubaře, proto me zuby vypadají jak vypadají i proto, že jsem na zubaře neměla štěstí, přístup, jejich prace na nic atd. Před 7lety mi dr. Paulus trhal zub moudrosti,protoze jsem neměla zubaře a 9zubaru z 10 mě odmítlo, že neberou i přes velike akutní bolesti a ten 10 právě dr. Paulus mne okamzite příjmu, dokonce nereagoval na meil ale okamzite osobne mi volal ať se co nejdříve dostavim a pomohl mi od bolesti, bezbolestně,ochotne jako jedny z oslovenych lékařů, kterym má bolest a utrpení, bezesne noci byli jedno, opet bych jeho pomoc potřebovala; )ale je mi trapno si o ni říct, když jsem se 7let neukázala, protoze má zubařka za kterou jsem ho vyměnila abych ušetřila nestojí za nic, zub spravenej mám na 10krat, pořád boli atd. Takže lituji, že jsem doted nechodila k dr. Paulusovi, protoze už jsem dnes mohla mit po starostech, Naďa Gondová
Roman Kralik
Dr. Paulus - je jako Dr. House, když jde o vážnou věc vysvětlí, poradí. Jsem spokojený s jeho přístupem a jeho výkon hodnotín výborne. Děkuji Prof. Dr. Roman Kralik
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze