Sam.ord. lékaře spec. - plicní
Čechova 38, Lanškroun

Zobrazit ostatní profily plicních lékařů v okolí

Skutečně velmi schopný lékař s pochopením pro pacienta. Václav

Výborný lékař, děkuji. Václav

velmi sympatický usměvavý a milý,vynikající odborník,prostě člověk na svém místě.drapas

Taky budu jenom chválit, protože jsem odešla od hrozného pana doktora Nekůži, který mě nepomohl ani za deset let a přišla jsem k panu Páslerovi, ihned mě pomohl. Nemám ted skoro žádné zdravotní problémy. Líbí se mi, že aji hlídá pravidelné kontroly a zasílá pozvánky, to už dneska taky skoro nikdo nedělá, protože jim je to jedno, ale panu doktorovi ne. Má výborný profesionální přístup k lidem, jaký by měl mít každý lékař. Je to z nejlepších lékařů, co znám. Děkujeme pane doktore.

Velmi ochotný a umí vyslechnout pacienta.

má opravdu pěkný přistup a je to dobrý doktor

Super jako lékař,i jako člověk.Vždy dobře poradí,pomůže i léčí.

Pan doktor je vynikající lékař, odborník, má lidský přístup k pacientovi, příjemné vystupování, doporučuji všem!!!

Pan doktor Pásler je skutečný odborník, pečlivý, ochotný, léčí moderními léky, o pacienta má zájem, je příjemný, podá ruku, což všechno platí i pro paní doktorku Kalouskovou, se kterou se v Lanškrouně v ordinaci střídá. Současná i bývalá sestřička jsou obě také výborné. Snad jen by pan doktor nemusel vydávat různé léky sám přímo v ordinaci!

B

bezva člověk se zájmem o pacienta a velkými znalostmi, pan doktor nemá chybu, víc takových!! Děkujeme za vaši práci, pana doktore!