Pacienti se zdravotním pojištěním a soukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
L.S.
V květnu tohoto roku jsem u pana doktora podstoupila labioplastiku. Názor píši až nyní s odstupem času. Mohu jen napsat, že jsem s výsledkem spokojená a jen lituji toho, že jsem se neodhodlala k zákroku dříve.
Celkově vše probíhalo v přátelské atmosféře, zákrok sám o sobě byl rychlý, nebolestivý, při zvolené hudbě Linkin Park :D Trval cca hodinu. Po zákroku chvíli ležíte vedle na pokoji a pan doktor udělá před propuštěním kontrolu. První den jsou nutné léky proti bolesti a je to opravdu cítit, ale nic co nejde vydržet. Do práce jsem šla třetí den od zákroku (kancelářská práce, trochu nepohodlné sezení, podkládala jsem si nohy, a dalo se ). Dodržovala jsem doporučené postupy (hygiena, chlazení..), omezí fyzické aktivity. Průběh hojení probíhal přesně jak mi bylo sděleno a jak jsem se dočetla na internetu.
Panu doktorovi a sestřičkám děkuji a kdo ženy váháte se zákrokem, neváhejte :)
E.V.
Ráda bych zde sdílela svůj názor a zkušenosti s labioplastikou, kterou jsem podstoupila u pana doktora Otčenáška. O tomto zákroku jsem uvažovala dlouho a pak jsem se prostě rozhodla a šla do toho. Teď mě mrzí, že jsem to neudělala už dřív. Podstoupila jsem u pana doktora placenou konzultaci, ze které jsem odcházela více než spokojená. Dostala jsem všechny potřebné informace a uklidnění. Všechen stres byl pryč a já odcházela s termínem na zákrok, který byl cca měsíc od konzultace. Samotný zákrok proběhl v naprosto skvělém, klidné a přátelském prostředí. Byl celkem bezbolestný a nějak jsem rozhodně netrpěla. Byla jsem překvapena, jak dobře zákrok snáším. Nyní jsem měsíc po labioplastice a jsem velice spokojena s výsledkem. Pana doktora a jeho tým skvělých sester mohu jen doporučit. Pokud nějaká z vám žen váhá, určitě se zákroku nebojte - stojí za to. Děkuji Eva
T.B.
Rozhodně nedoporučuji doktora Otčenaška, nebyla jsem vůbec spokojena s výsledkem chirurgického zákroku. Místo omlouvy a vracení peněz- překonává že ten výsledek ne mohl slíbit. Špatná komunikace, žádná domluva.
Zdravotnická dokumentace se vede bez fotozáznamu, jen rysunky na papíru.
U l
U pana doktora byla na zákroku labioplastika před 6mi měsíci ,obtížná rehabilitace a výsledek není dobrý.Onějakém uspokojení z mě strany nemůže být ani řeč,ze to je nejhorší věc,kterou jsem mohla myslet,a dostat velku únavu.Pan doktor moc příjemné,sestřičky taky,operacija bez bolesti,mne to nepovedlo
N.
O labioplastice jsem slyšela až v loňském roce. Měla jsem stálého partnera a tak jsem nikdy neřešila, že je dole něco jinak, protože si nikdy nestěžoval - naopak. Poslední rok mi ale začalo vadit, že jsou mi lábia vidět v těsném oblečení a začala jsem řešit, že je něco v něpořádku. Jednoho večera jsem nemohla spát a zadala si do vyhledávače Labiplastika Praha. První mi vyjela tato klinika a během 2 minut jsem se objednala. Vůbec jsem si neudělala žádný research, nečetla diskuze ani doporučení. Druhý den mi volali a dali mi termín prohlídky už za dva dny (někdo vypadl), měla jsem radost, protože se jinak čeká na termín týdny až měsíce!
Během dne to ve mě začalo hlodat a říkala jsem si, co to dělám :) však to není nádor, zlomená ruka.. tak proč do sebe dobrovolně řezat a akor za takové peníze? nestačil mě snad porod? :)) pak jsem začala na internetu hledat diskuze a málem jsem to vzdala. No ještě, že jsem to neudělala.
Klinika byla úžasná. Čistá, moderní. Žádna nobl estetická klinika a zároveň ponurá stará nemocnice. Pan doktor mě prohlédl, nakreslil, co by mě odřezal a jak to bude zašívat. Zároveň mi dal papíry s pokyny a řekl, že až se rozmyslím, tak na to půjdeme. Já si objednala hned termín zákroku. Když něco dělám, tak až dokonce a zároveň, když se někde cítím dobře a je mi někdo sympatický, tak jdu do toho.Termín musel být týden po menstruaci.
Tato klinika dělá zakrok v lokální anestezii (na celkovou jsem nechtěla, mám z ní repspekt!). Vybrala jsem ji také proto, protože se této problematice věnuje a proto vím, že má bohaté zkušenosti. Není to zkrátka estetická klinika, kde dělají jen prsa a jednou za měsíc labioplastiku.
V den zákroku jsem nemohla 4 hodiny předem jíst. Dali mi speciální oblečení a předem mi spodek namazali umrtvovací mastičkou emlou. Napíchli mě na kanilu. Zhruba po 30 minutách se šlo na to. Vše krásně čisté, příjemné, hudba na sále. Nejvíc jsem se ale bála umrtvovacích injekcí, protože se všude v diskuzich psalo (ted vim, ze je proste fakt clovek nema cist !!!), jak strasne to bolí. Narovinu? dostala jsem jich několik a nevím jestli to bylo o štěstí, mastičkou nebo panem doktorem, ale necítíla jsem ani jednu !!!! Samotný zákrok trval asi hodinu. Při zákroku jsem měla mobil, pan doktor i sestricka si se mnou povidali. Musím říct, že to bylo naprosto bezbolestné, ale opravdu naprosto. Necítila jsem nic. Pan doktor mě zašil, vydezinfikoval. Sestricka mě dala jednorázové kalhotky, pod ně tampony s dezinfekci a nechali mě na vedlejším (čistém) lůžku ještě 15 minut odpocívat a už jsem spodek ledovala. Oblekla jsem se, zaplatila a šla domů (s doprovodem). Prvně jsem si říkala, že to zvládnu mhd, taxikem nebo vlastním autem, ale zpětně jsem vděčná za odvoz. Už v autě začala odeznívat anestezie - no nebudu lhat, bolelo to dost ! Domu z kliniky to mam cca 30 minut autem a sotva jsem sedela a svijela se bolesti. Prvni noc jsem vubec nespala. Strasne to bolelo. Ale vedela jsem, ze je to pro moje dobro a když to dali ostatní, dám to i já a další dny už budou jen lepší :))) a bylo tomu tak. Doporučuji si alespon 5 dnů vzít dovolenou. Opravdu to stojí za to. Kromě doporučované hygieny (sedací lázně v hypermanganu a dezinfikace) jsem jen ležela s roztaženýma nohama a větrala. Musím říct, že už třetí den od zákroku jsem necítíla skoro nic. Lábila mi splaskla už třetí den. Jsem ráda, že jsem si vzala dovolenou a mohlo se to tak krásně hojit. Není to ruka, ale spodek, který se těžko hojí už jen protože přes něho močíte, sedíte na něm, nosíte přes něho kalhoty/rifle a lehce se může zapařit. A protože jsem si řekla, že to je invetsice na celý život a dám do toho všechno. Po zhruba 4 dnech jsem necitila skoro nic, labila splaskla. Po 5 dnech jsem stále nemohla sedět a dlouho stát, ale další dny už byly jen lepší a lepší. Takže kdo už rodil, ví, že nejlepší léčba je klid a větrat a větrat :D
Zhruba po 2 měsícich od operace jsem zcela zahojena, funkční a mám obrovskou radost, že jsem labioplastiku podstoupila. Je to strašná úleva na psychiku a vzhledově jsem strašně spokojená.
Ráda bych jen na závěr napsala, že jsem štastná, že jsem si vybrala tuhle kliniku, pana doktora a že jsem zákrok podstoupila. Na sále jsem se ptala pana doktora na nějaké otázky a docela mě překvapilo, když mně řekl, že chlapi tohle vůbec neřeší. A v závěru má pravdu :) Takže pokud se necítíte spokojené, jděte do toho. Ale kvůli chlapovi bych toto nikdy nedělala :)) Moc doporučuji.
MP
24.1.2020 jsem absolvovala zákrok, kterým mi byly odstraněna inkontinence. Dodržela jsem všechny pokyny a očekávala jsem, že se vše dostane do normálu, jako tomu bylo před operací, ale není tomu tak. Dnes je to již více jak 5 měsíců po operaci a v oblasti intimní k vrácení v předešlý stav v žádném případě nedošlo a to ani v náznacích. Nejen, že manžel se se mnou nemůže ani mazlit, ale dokonce to došlo tak daleko, že se s ním o této problematice nemohu ani bavit, neboť i to mi vadí. O nějakém uspokojení z mé strany nemůže být ani řeč, nehledě ke skutečnosti, že problém inkontinence se mi opět pomalu vrací.
Operace.
U pana doktora jsem byla na zakroku pred 3mi mesici. Problem, ktery jsem resila byl velmi neprijemny a poprve me nekdo vyslechl a snazil se mi pomoc. Pan doktor je skvely lekar i skvely clovek. Jsem velmi vdecna, ze jsem se dostala do pece prave k tomuto lekari. Moc dekuji!!!!!
Tormová
Pan doktor je velmi milý, zodpovídá všechny dotazy. Chová se s respektem. Napíše v pohodě poukaz na fyzio
Tímto pozitiva končí. Vybírá nesmyslný poplatek. Kouknul na mě jako z rychlíku a odcházela jsem s diagnozou, že jsem v pohodě a mám být ještě ráda po druhém porodu. Tak bolesti jsem měla stále, šla DO podolí, kde mě prohlédli pořádně a mám utržený sval v pánevnim dnu. Pro mě návštěva s tímto problémem u pana doktora úplně zbytečná
Ariel
Vynikající lékař s lidským přístupem. Operace jsem se velmi obávala, ale opravdu nebyl důvod. Pan doktor odvedl skvělou práci a výsledek předčil moje očekávání. Moc děkuji!
Gréta
Pana docenta jsem navštívila po dvou letech od operace radikální hysterektomie s následnou onkologickou léčbou, která byla provedena na jiném lékařském pracovišti. Po ozařování jsem často trpěla záněty močového měchýře a vytvořily se mi srůsty v pochvě - došlo ke zkrácení a tím nepříjemnostem v intimní partnerské oblasti. Poslední zmíněný problém jsem bezvýsledně konzultovala s několika lékaři, až jsem se rozhodla na základě náhodné informace z internetu požádat pana docenta Otčenáška o pomoc. Zachoval se velice laskavě, trpělivě mě vyslechnul, nabídl pomoc chirurgickým zákrokem a citlivě poradil se spoustou jiných věcí. Operace se povedla a já mohu hovořit o velkém štěstí, které mi v důsledku zákroku pomůže i v intimním životě. Ráda bych touto cestou poděkovala panu docentovi za ochotu, citlivost vůči mým potížím a velmi vstřícné chování při práci. Je to opravdu skvělý odborník.
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze