Vyšehradská 49/320, Praha

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Nejčastěji hledané služby

Individuální psychoterapie (50 minut)

Ostatní služby

1 600 Kč

1 600 Kč

Ordinace

Psychoterapeut poskytující služby klinické psychologie. Psychologické poradenství a individuální, párová a rodinná psychoterapie pro dospívající a dospělé v Praze.

Ceny - individuální konzultace 1400kč / 50min; párová a rodinná konzultace 1600kč / 50 min.

Půjdete ke mně poprvé?

Aktuální a úplné informace o volných termínech jsou dostupné telefonicky nebo po emailu.

Umístění: Ordinace Individuální psychoterapie (50 minut)

Pana doktora Nováka jsem pravidelně navštěvoval řadu let. Přicházel jsem s výraznými úzkostmi a představami, ze kterých jsem měl strach a kvůli kterým jsem se v životě nemohl posunout dál. Díky způsobu vedení jednotlivých hodin, empatii pana doktora a zejména jeho schopnosti pomoct pacientovi nahládnout na jeho problém z různých úhlů pohledu, jsem postupem času dokázal vystoupit z bludných kruhů a naučil jsem se, jak svým představám porozumět a přestat se jich bát. Terapie mi pomohla pochopit sám sebe, mít se rád a vážit si toho, jaký jsem. Na každé hodině jsem cítil, že se svěřuji člověku, kterému můžu stoprocentně důvěřovat a který má opravdový zájem pomoci svému pacientovi. Z terapie se mi ani nechtělo odcházet, neb jsem si k panu doktoru Novákovi vytvořil velice hluboký a přátelský vztah. Začít terapii a zejména u pana Nováka považuji za jedno z nejlepších rozhodnutí v mém životě.

Umístění: Ordinace Individuální psychoterapie (50 minut)

K panu doktorovi Novákovi jsme chodila několik let. Mé problémy byly z dětství a bylo moc těžké a složité se tam vracet, ale nebyla jsem na to sama. Pan doktor se mi po dobu terapie stal tím nejbližším člověkem, kterému mohu říct úplně všechno a nestydět se sama za sebe. Těšila jsem se na každou terapii, protože alespoň hodinu týdně mi bylo dobře.
Práce se mnou byla velice těžká a zdlouhavá, ale pan doktor svou empatií, laskavostí a humorem přemohl mé ego a ukázal mi, jaká opravdu jsem a co skutečně cítím.
Strašně moc mu děkuji za to, že nyní můžu plnohodnotně žít a cítit se dobře. Pana doktora 100 % doporučuji, je to úžasný psycholog a milý člověk.

Umístění: Ordinace Individuální psychoterapie (50 minut)

K panu doktorovi jsem docházel přes 3 roky. Byl jsem plný úzkostí a agresivity vůči sobě. Díky trpělivosti a profesionalitě pana doktora jsem dokázal pochopit své emoce, přijmout sebe samotného a nestydět se za sebe. Ze začátku jsem byl hodně uzavřený na sezeních, ale postupem času jsem začal vnímat pana doktora jako blízkou osobu, která je tu pro mne a pro mé záležitosti. Chtěl bych tímto panu doktorovi poděkovat a podpořit všechny, kteří uvažují o psychoterapii (před třemi lety jsem to byl já, kdo se rozhodoval, zda začít chodit na terapii a právě kladná hodnocení o panu doktorovi mi pomohla tento krok učinit. Myslím si, že to bylo nejlepší rozhodnutí v mém životě)

Umístění: Ordinace Individuální psychoterapie (50 minut)

Díky pravidelným sezením s panem doktorem Novákem jsem se naučil lépe zvládat situace, se kterými jsem si dříve neuměl poradit. Také jsem nalezl nové způsoby rozebírání vlastních problémů a zlepšil komunikaci s ostatními i sám se sebou.

Umístění: Ordinace psychoterapie

K panu doktorovi jsem chodila přes dva roky. Ačkoli pro mě bylo a zůstává velice těžké mluvit bez kontroly o svém nitru, za ty dva roky jsem myslím udělala velký pokrok. Zejména jsem díky panu doktorovi pochopila, že se nemusím vždy stydět za to, co prožívám, že mé pocity jsou v pořádku. Často pro mě bylo těžké o čemkoli začít mluvit, někdy to byly celkem tíživé chvilky. Pokud se mi však už podařilo tuto bariéru překonat, pan doktor měl vždy pochopení a rozhovory s ním mi pomohly v mnohých situacích, do kterých jsem se opakovaně dostávala a necítila se v nich dobře. Pokud by to bylo potřeba, nejspíše bych se na pana doktora Nováka obrátila i v budoucnu.

Psychoterapie pro mě měla punc něčeho tajemného a trochu divného, nicméně pan Novák rychle rozptýlil mé obavy. V terapii má úžasnou schopnost číst mezi řádky a vyhmátnout z rozhovoru to podstatné, co člověk jen naznačí nebo si často sám ani neuvědomuje, že je důležité. Díky tomu jsem mohl na své problémy a život vůbec nahlédnout z trochu jiné perspektivy a konečně se začít srovnávat se svým životem a ujasnit si priority . Pokud hledáte místo, kde si můžete o čemkoli popovídat bez obav, že vás bude někdo soudit nebo hodnotit, pak jste na správné adrese. Skoro se mi nechtělo terapii končit, ale všechno má svůj začátek i konec. Díky

I

Pana doktora sem navstevovala asi rok, nemuzu rict ze diky terapiim by se v mem zivote neco az tak vyrazne zlepsilo. Kazdopadne sem si mela s kym promluvit a naucila sem se o svych problemech mluvit.

T

Pan doktor Novak mi velice pomohl na ceste k lepsimu poznani sebe sameho. Terapie, na kterou jsem dochazel pres dva roky, mi pomohla vyresit radu tezkych zivotnich situaci. Pana doktora vrele doporucuji. V pripade potreby se na nej v budoucnu jiste znovu rad obratim.

Pana Nováka jsem našla v opravdu tíživé životní situaci a chodila jsem k němu přes dva roky. Terapie mi pomohla poznat samu sebe, přestat být sebedestruktivní, naučit se rozeznat a poslouchat své pocity a dělat věci, které mě těší - ne ty, o kterých si myslím, že bych měla dělat kvůli někomu jinému. Do té doby jsem žila spíše nešťastný život, nerozuměla jsem sama sobě, ale v průběhu terapie se to pomalu lepšilo. Dokázala jsem si vytvořit s panem Novákem důvěru, mohla jsem mu říct cokoliv, i když jsem se ze začátku hodně styděla. Fakt, že jsem nemusela nic skrývat, byl osvobozující a očistný. Dřív jsem zkusila asi tři jiné terapeuty a nedá se to srovnat, s panem Novákem jsme řešili problémy opravdu hodně do hloubky a mně osobně nejvíc pomáhalo to, že jsem měla dojem (na rozdíl od jiných terapií), že mé problémy ho skutečně zajímají a chce mi doopravdy pomoct. Děkuji mu za tuto zkušenost, dnes už díky němu kráčím životem mnohem lehčím krokem a když budu potřebovat vyslechnout a zase si uspořádat myšlenky, znovu se na něj obrátím.

M.O.
Terapie u pana Mudr. Nováka byla mojí jedinou zkušeností v tomto směru a nemám tedy příliš představu, jak by měla či neměla vypadat, případně nějaká srovnání. Cítím však, že mi v některých věcech pomohla, uvědomit si některé své vnitří pochody či se podívat na věci z jiné strany. U jiných věcí k takovým změnám možná nedošlo, ale to k tomu nejspíš patří, že nelze vyřešit vše. Několikrát se mi stalo, že jsem byl z terapie lehce rozpačitý, kromě toho však většinu času převládal pozitivní dojem a dobrý pocit, že to celé má skutenčně smysl.