Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
A.L.
Neměla jsem pocit, že chce MUDr.Mára řešit můj problém i přes to, že jsem potřebovala provést operační výkon.Spíše
zastrašování ohledně komplikací případné operace.Přestože jsem měla jsem žádanku od svého gynekologa s žádostí o laparoskopii.Jsem týden po této operaci v NNH, kde mi ochotně i bez objednání rychle vyhověli a bylo mi sděleno, že operace byla opravdu nutná.Cítim se výborně, vše bez komplikací.Jako zdravotnický zaměstnanec jsem přístupem pana doktora o to víc zklamaná.Vše se holt nedá řešit opakovanou rehabilitací, jak mi bylo navrženo.
Markéta Slavíková
Pan profesor je jedním slovem vynikající... Byla jsem na operaci myomů a endimetriozy v dubnu 2024, vše proběhlo přesně tak, jak pan profesor řekl.
Po vyšetření u něho v ordinaci i naplánovanou operaci , vše na jednïčku.
Mohu jen doručit, jsem ráda, že jsem se k němu do ordinace dostala.
Michaela
Skvělý a empatický lékař, u kterého budete mít pocit, že Vaše léčba je pro něj na prvním místě. Pokud se, ženy, dostanete k tomuto lékaři, můžete být klidné, protože budete v těch nejlepších rukou! Plně doročuji!
L.
Milé dámy, slečny, pan profesor je opravdu špička ve svém oboru. Po 20 letech neustálých operací u jiného lékaře (myomy, hysterektomie, další myomy na orgánech) jsem vyhledala pana profesora. Je to velice milý, vstřícný doktor s velkou snahou problém vyřešit a hlavně zvládne operace laparoskopicky i když jinde Vám řeknou, že jinak než řezem to nepůjde. Navíc U Apolináře je kvalitní péče, pooperační průběh se nedá srovnat, operaci pan profesor provede tak, že se cítíte 2 dny po operaci skvěle, mohu potvrdit, mám srovnání. Takže vřele doporučuji, škoda, že jsem ho nepoznala už mnohem dříve.
Nerozumím tomu, že všechny recenze tady jsou tak pozitivní. Moje zkušenost s tímto lékařem je zcela opačná, negativní a v životě jsem se necítila tak ponížena.
Naprostá absence empatie, kdy se tento lékař zaměřil pouze na posouzení vzhledu a váhy s tím, že nejsem pro něj vhodný pacient. Ve zprávě o vyšetření jsou zapsané nesmysly, které vůbec nekorespondují s tím, jaké problémy jsem popisovala.
Na místě mě jeho jednání zcela ochromilo, nebyla jsem schopna se bránit, ale nechci, aby měl někdo podobnou zkušenost. Konzultace nestojí málo peněz a ještě se po ní cítíte hrozně.. Doufám, že se s ním znovu už nikdy nesetkám.
L.R
Pan professor Mara je absolutni spicka ve svem oboru, mela jsem s nim operaci adenomyozy pred rokem, ostatni doktori mi rekli, ze neni sance zachrany delohy at mam hysterectomy, Mara mi delohu zachranil ,ikdyz byla oprovdu v prisernem stavu. Po 7 letech trapeni a neskutecnych bolesti nemam bolesti zadne pri menstruaci. A citim se konecne zdrava. Ten clovek mi zmenil zivot. Jsem mu neskutecne vdecna. Doporuciji 100%
Tereza Vydrová
Po velmi nepřijemnych zkusenostech s obvodnim gynekologem v Českych Budějovicich jsem navstivila pana profesora Máru - jeho zkušenosti obdivuji,milý, vstřícný a na nic si nehraje,prostě umí a ja jsem velmi rada ze jsem se dostala k takové kapacitě.
Bozidara
Nejlepsi pan doktor, jakeho znam. Velky odbornik a profesional, a zaroven tak mily a lidsky clovek. Vrele doporucuji !
Lenka S.
Pán profesor Mára je skvělý lékař a odborník ve své profesi. Kapacita s empatií na dlani se snahou pomoci nejlépe, jak to jen může jít. Od operoval laparoskopickou technologií i to, co jinde by si už netroufli, a bez následných komplikací. Vřele doporučuji.
Skvely lekar se super pristupem.
Pana doktora Maru mohu jedine doporucit! S takovymto profesionalnim pristupem jsem se jiz dlouho nesetkala. Komunikace pred vysetrenim skvela, samotne vysetreni take, dale diskuse o reseni problemu nadstandartni a prijemna. Obavy opadly a resit problemy jedine s panem Dr Marou.
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze