Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Pana primáře může jen doporučit ! Operoval mne již 3x a vždy velmi šetrně s vynikajícím výsledkem.
Stibor M.
Martin
Opravdový odborník na svém místě. Vždy vše poradí, vysvětlí. Kdybych měl opět nějaký problém, neváhal bych se na tohoto vynikajícího ortopeda obrátit.
Maršálková
Po osobní zkušenosti - jedna velká katastrofa.Nedoporučuji tohoto doktora ani nepříteli.
Lukáš Heitel
ve Valašském Meziříčí by se mohli od pana doktora Mačáka učit...DOPORUČUJI! Je to profík na správném místě! ;-)
Petr Top
Vůbec nechápu jak ho někdo může chválit. Asi někomu pomohl nebo si spíš dotyčný myslí že mu zákrok tohoto doktora pomohl. Na mne se skoro ani nepodíval a už věděl že musím s ramenem na operaci. Nechtěl vidět ani snímky z magnetické rezonance. "Podíváme se kamerkou co vám je" to jediné mi řekl. Naštěstí mne to neuspokojilo a zajel jsem si k doktorovi v zahraničí. Tam se ne mne dotor podíval a řekl mi že nechápe proč hned operace, bouchnul mi ze předu prudce do ramena a řekl mi že jsem to měl vykloubené. V rusku mne to stálo 1000rublů (cca 650,-Kč). Třičtvrtě roku jsem byl v bolestech že jsem ani spát nemohl, utratil jsem šílené peníze za přášky a za polatky doktorů a stačila taková blbost. Teď se budu nějakou dobu léčit z péče pana doktora a jeho kolegů, protože samozřejmě mi ta ruka za tu dobu zeslábla.
Anna Nová
Moc hodný a vše proběhlo vpořádku.
MUDr Mačák mě operova již dvakrát a mám k němu plnou důvěru. Pokud budu potřebovat pomoc,tak jdu opět k němu.
Steiger
Velmi dobrý, ochotný a dle mého názoru kvalitní ortoped. Prodělal jsem u něj platiku křížového vazu v koleni a koleno drží, mohu v klidu dělat veškerý sport. Ještě jednou díky pane primáři. Petr Popadinec
Vynikající ortoped a člověk, vždy ochotný poradit a vysvětlit. Prodělal jsem u něj operaci kloubního pouzdra v rameni s perfektním výsledkem. Neslyšel jsem o jediné špatné referenci na jeho práci. Čeká mne plastika ACL a má mou plnou důvěru. Mohu jen doporučit... Kondělka T.
Velmi přístupný, pečlivý. Vždy vše vysvětlí. Prostě nejlepší ortoped, kterého znám.
Upravit nebo spravovat profilOrtopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Ortopedové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Ortopedové s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě