Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Marie Kolářová Aš
výborný,vstřícný a stále vyhledávající další možnosti léčby
Petr Pavel
Chodil,jsem k Panu doktorovi dlouho,Léčim se s venozním hemangiomem v mozku.Po pěti letech kdy jsem měl jít na kontrolní ct.Nejenže řekl,že to není zapotřebí,ale pan doktor je takový kouzelník,že má rentgenový zrak!!!Navštívil jsem proto jiného lékaře kterému jsem zdělil problémy co panu doktorovi a on začal jednat,narozdíl od něj.Na kontrolním ct se nakonec objevilo,že se muj nález od minulého liší,což není dobré.Proto říkám Jednou měř Pane doktore ,dvakrát řeš!!!
Velmi milý, empatický (avšak také sympatický), vyslechne, poradí, vstřícný Pan Doktor. Snaží se najít to nejlepší pro pacienty, je to jeden z mála, pro kterého jsme my pacienti na přednějším místě než výdělek. A k čekacím dobám - ano jsou trošku delší, ale je to právě tím, že je o něj, jako o odborníka, velký zájem. Všem vřele doporučuji, máme s ním jen samé dobré zkušenosti. PS: A výčet všeho dobrého patří i jeho sestřičce.
je supr
doktorká nováková
fT Velmi často chodím po různých lekařích, přístup pana doktora k pacientům je opravdu vynikajicí,lidský přístup,žádná arogance, vyslyšení pacienta.Doporučuji všem.
Výborný odborník se zájmem o pacienta.Vždy velmi ochotný a snažící se najít tu správnou léčbu.Jen ty čekací doby u něho jsou dlouhé!
Pan doktor Krčma je patrně prvním lékařem, u kterého jsem se setkala s tím, že doopravdy dumal a přemýšlel nad mým problémem. Velmi příjemný, vstřícný a inteligentní člověk. Svou práci odvádí poctivě a s pokorou. Skvělé. Děkuji.
Velice ochotný!!!
Super super super !!!! Maximální spokojenost. A ta ochota p. doktora...to jsem dlouho nezažila. To se jen tak nevidí. Více takových lékařů !!!