Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: KOLDADENT s.r.o. Jiný

Dnes jsem byla trhat kořen zubu,bezbolestné, skvělý pan doktor,vše vysvětlil před zákrokem,mohu jen doporučit.

Umístění: KOLDADENT s.r.o. Jiný

Celou zubní ordinaci mohu jen a jen chválit.Profesionalni,milí a lidský přístup.Nikdy jsem nečekala déle než 5 minut.Pan doktor se mě "ujal",po přestěhování sem.Behem 5 měsíců dál perfektně do pořádku můj chrup,který byl poznamenán předchozí zubní lékařkou.Nevyhovujici korunky na předních zubech mi během jednoho dne vyměnil za zuby.ktere nelze rozpoznat od mých vlastních.Kdyz jsem viděla výsledek jeho 4 hodinové práce,telky mi slzy.Jsem velice ráda,že mohu být jeho pacientkou.

Umístění: KOLDADENT s.r.o. extrakce zubu

Pan doktor Koláček mi trhal osmičku, i přes mé obavy proběhlo vše bezbolestně a šetrně. Také po odeznění lokální anestezie mě rána vůbec nebolela, vše se krásně hojí. Mohu jen doporučit. Hanáková

Umístění: KOLDADENT s.r.o. extrakce zubu

Dnes jsem byla u pana doktora na extrakci zubu.Přiznávám po předchozí zkušenosti s mou bývalou lékařkou u mě panovaly obavy,že opět budu trpět bolestí,ale opak je pravdou.Pan doktor extrakci provedl bezbolestně,vůbec nic jsem necítila.Proto jen chválím a vřele doporučuji.Zavadilová Eva.

Včera jsem navštívila pana doktora Koláčka a úplně jsem v úžasu.Měla jsem spousty let špatné přední zuby, nikdo mi je nechtěl zpravit.Zubaři ke kterým jsem chodila mi nedokázali pomoci a pan doktor mi je pěkně zpravil.Taky ten přístup je úplně jiný než znám .Jen škoda že bydlíme daleko,jinak bych takového zubaře volila.Ještě jednou díky panu doktorovi a celému kolektivu.Sonna

R

Děkuji panu doktorovi za jeho milý a pečlivý přístup.Díky němu jsem se odnaučila bát zubního lékaře. Od dětství jsem měla ze zubařů panický strach, nikdy bych nevěřila, že se to někdy změní.
Mám nejlepšího pana doktora, jakého jsem kdy měla.

Kvalita,rychlost,zkušenosti,zákroky s minimální bolestivostí,nemám co dodat,u mě nej a to jsem byl už na hodně místech

Pan doktor Koláček je velmi milý, pečlivý a nejlepší zubař, kterého jsem kdy měla.Přístup k pacientum je výborný, odborně na vysoké úrovni, vážím si ho i jako
člověka. Vždy mi udělá kompletní prohlídku chrupu , udělá preventivní snímky na vyhledání skrytých kazů a opraví co je třeba. Nikdy jsem u něho netrpěla, na vše mi dal injekci. Doporučuji všem

chodila jsem k panu doktorovi několik let, byl vždy velmi milý a příjemný a za tu dobu mi ani jednou nevrtal zub, vždy mne pochválil, jaké mám krásné a zdravé zuby, myslela jsem si, že jsem našla zubaře svých snů. Jaké bylo bohužel moje překvapení, když jsem se po přestěhování dostala do péče nového zubaře, který mne podrobně prohlédl a zjistil, že mám 12 kazů. Většina z nich bohužel vzniklých v době, kdy jsem pravidelně a poctivě chodila k panu doktorovi Koláčkovi. Nový zubař se snažil být šetrný, bohužel při několika návštěvách jsem si protrpěla své. mnohý z oněch kazů, podle něj šel vyřešit mnohem méně bolestně, pokud by byl řešen v době, kdy vznikl a ne o několik let později. Takže poté, co jsem myslela, že pravidelnými prohlídkami a správným čištěním, jak mi poradil pan doktor, jsem pro své zuby udělala maximum, tak bohužel, realita je zcela jiná.
takže ono, jak se říká, není všechno zlato, co se třpytí a ne každý doktor, který je na Vás hodný, Vám opravdu pomůže, bohužel.

nejlepší zubaři!