znepokojený
Nejhorší zkušenost jakou jsem doposud se zubním lékařem absolvovala. Nespolehlivý, nedodržuje ordinační hodiny, nebere telefony. Zákrok byl bolestivý, nepříjemný. Nedoporučuji!
Jaroslav L.
Je skvělý zubař vzal mě i když nejsem jeho pacient bolel mi zub bolest az do hlavy a nemohl to už vydržet. Vzal mě hned a byl ke mě vážně moc milý.
Velmi dobrý zubař,vzal mě hned druhý den,ikdyž jsem u něj ještě nebyla registrovaná.Dal mi injekci,když jsem si o ni řekla,a vůbec nic jsem necítila.To,že toho moc nenamluví mi vůbec nevadí,hlavní je,že je šikula:-)Lejčková
Skvělý lékař, perfektní přístup, vřele doporučuji!
Lada
Velmi šikovný lékař.
Babetka
Jednoznačně nejlepčačejší zubař v širokém okolí Plzně. Cenově dostupný, pečlivý a maximálně spolehlivý.
Souhlasím s Wlafíkem...vzal mě i mimo pracovní dobu (rozuměj o víkendu), ovšem obě ruce měl tenkrát zdravé :o)
Stučně, jinému zubaři bych se do rukou nesvěřila, věřím mu na 100 %.
Držím mu plce, a přeji mu aby ho práce pořád tak bavila.
Babetka
Precizni, spolehlivý a poctivý zubař v širokem okoli Plzne. A souhlasim s Wlafikem, vzal mě, i když neměl otevřeno...ruce měl tenkrát obě zdravé :o)
Moc mu fandím a držím palce...
Vladimír
Je to ten nejlepší zubař široko daleko, vzal mě ikdyž neměl otevřeno, dokonce i když měl zlomenou ruku :)
Je nejlepším a nejpreciznějším doktorem, kterého jsem kdy potkala.