Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Kataraktové vyšetření
Korekce presbyopie
Operace šedého zákalu
Zdeněk Čapek
Dobrý den.Byl jsem u Vás na operaci šedého zákalu obou očí.A to 13.12.2021a 20.12.2021 tak že je to už přes rok.A pořád na dálku,kterou jsem měl mít bez dioptrii mám s dioptriemi a ještě jsem si připlatil na čočky,že budu večer vidět lépe,ale opak je pravdou večer mám vše rozmazané což jsem předtím neměl a také mě oči pořád bolí,jako když v nich mám písek.Celkově vidim hůře než před operací. Tak že mám různé pochybnosti,než co čtu na internetu.
Super doktor zákrok je bezbolestný a takový supeeerrr přístup pana doktora jsem ještě nezžil velice příjemný přístup i sestřiček byl jsem v pondělí na výměně čočky zeiss a dnes večer již slušně vidím.Jsem dost upovídaný a přesto doktor odpovídal na mé dotazy fakt jednička vřele doporučuji
Bc.Daniel Šimandl
kudrna.f
Byl jsem u pana doktora se šedým zákalem u obou očí. Jsem velmi spokojen a mohu jenom doporučit. Touto cestou ještě jednou děkuji.
Oční lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Oční lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze