Zubní lékař
Lékařský dům Kotěrova 5529, Zlín

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Zubní lékař Jiný

Neskutečně profesionální, příjemný a empatický přístup. Pacient je zde partnerem, zákrok se pečlivě konzultuje. To vše umocněné velkou důvěrou. V případě akutního ošetření okamžitá preference. Chodíme k němu celá rodina a odcházíme vždy velmi spokojeni.

I

Nejlepší zubař na světě. Vždy vše důkladně vysvětlí, pacientovi se věnuje a nepodcení ani zdánlivé banality. Jsem velmi spokojená :-)

výborný lékař

Doporučuji ho také!

G

Pan doktor Hečko je velmi milý a zodpovědný a také nenechá člověka trpět. Na druhou stranu co se týče prevence, tak by mohl více důvěřovat pacientovi a jeho pocitům a řídit se jimi. Pokud člověk nemá závažné problémy, tak pana doktora musí dost prosit aby řádně provedl preventivní prohlídku do detailu. Dále mi pak odmítl odstranit pigmentové skvrny na spodních zubech, kterých mě asi do 10 min bezplatně zbavil můj ortodontista. Asi se mu do toho nechtělo?

Chodím k němu 15 let i kvůli paradentoze. Jsem vždy spokojená, má profesionální, klidný přístup a mnoholeté zkušenosti. Sestra je hodná, šikovná. Doporučuji.

E

S panem doktorem jsem velmi spokojená. Je odborník na svém místě. Je svědomitý,vstřícný, má zájem o pacienta.Prostředí příjemné, sestřička milá, ochotná.

Jsem vděčná za tohoto lékaře,je ochotný,trpělivý a pacienta nenechá trpět.

Nejlepší

Chodí k němu celá naše rodina,je vstřícný, pohodový.
Příjemné prostředí v čekárně i ordinaci, příjemná sestřička.
A hlavně bere na čas.