Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
pacientka
Nenechává mne to klidnou, ale to co jsem zažila minulý týden, když měl pan doktor Čornej dovolenou a já musela jít k paní doktorce Kramilišové, jsem ještě nezažila. Neříkám, že pan doktor Čornej není někdy svérázný, ale po zkušonosti z minulého týdne před ním smekám. Paní doktorka se chovala tak arogantně, hrubě a hulvátsky, že jsem nabyla dojmu, že by potřebovala projít lekcí slušného chování. Už se nedivím, že se jí pacienti bojí a měla by si vyslechnout pacienty v čekárně.
Tomáš
tak jsem přečetl první stránku a pustil se do druhé. Proboha, co to tady píšete??? Je to o hodnocení lékaře, ne o hodnocejí jeho soukromí. Nejsem z rodiny Čornejových ani Vančatů a ani k nim nemám nijaké vazby. Jsem myslím si normální pacient, který příjde jen když je to nutné. Nechodím si tam vysedávat, nesnáším fronty, ale těch se prostě u lékařů nevyhneme. Pan doktor je jaký je, pokud chcete odejít někam jinam, běžte! Klidně si dojíždějte třeba do Prahy. By mě zajímalo jak dobře jste vy hodnoceni v práci. Já jsem s MUDr. Čornejem spokojen. Měl jsem i jiného praktického lékaře, takže to mohu posoudit. Rád bych aby ti co zde něco píší, aby byli objektivní, aby měli srovnání, aby neposlouchali to co někdo řekl. Já když řeknu, kdo je můj praktický lékař někde v mém okolí, tak nic pozitivního neřeknou, ale... jeho pacientem nejsou. Tak co to je??? jedna paní povídala???
Pana doktora doporučuji dobrodružným povahám se sebevražednými sklony.
Na UK patrně nedocházel na přednášky etiky, jeho chování je arogantní.
Ten kdo dopředu předpokládá že se chce pacient jen ulít z práce nemúže
dobře léčit. A na závěr pane doktore, co je mi po titulu když mě kryje
černá zem. Spí se vám dobře ?
žebyželva
Velmi dobre poznám situáciu okolo MUDr.Corneja aj okolo jeho rodiny.Poznám peklo ktorým prešiel a tí ktorí hodnotia jeho súkromný život a nie jeho odbornosť nech si v prvom rade zamyslia sami nad sebou.Velmi veľa situacii riešil s nadľadom a bol pod obrovským tlakom .Ako lekára ,diagnostika,odborníka ho hodnotím veľmi dobre.A tým ktorí majú pocit ,že ím ušla sliepočka ktorá znášala zlaté vajíčka odkazujem nech sa poobzerajú po inom kohútikovi.Pánovi doktorovi a jeho milej sestričke želám veľa zdravia,nadhľad a držím ím palce.Som rád že zachovávaju chladnú myseľ LEBO kto sa medzi otruby dostane toho svine zožerú.
Marie Sýkorová
Pana doktora znám jen z pohotovosti, ale po přečtení všech stránek jsem se rozhodla přiklonit na stranu pozitivní. Rychlé, odborné ošetření, přestože jsem přišla skoro hodinu před ordinační hodinou, nenechal mě celou dobu čekat.
vančat
velmi spokojený
Honza
Každý lékař má své chyby.
Každý má právo si vybrat lékaře. Pokud se nelíbí může odejít k jinému.
Chce někdo více musí chrastit klíčema.
alena
Velice mě pobuřuje hodnocení syna pana doktora Čorneje. Chodím k němu od začátku co je náš obvodní lékař, hodně mi pomohl a vždy se s důvěrou na něho obrátím. Neházejte na něho špínu, nezaslouží si to
XY
Ale ale, Vadimova máti to s ním píše, o tom žádná. Tady se mají psát připomínky na lékařskou praxi a ne, kdo, kdy, kde a za kolik. S doktorem Čornejem jsem nikdy neměla problémy, a že je občas trochu nepříjmený? Taky bych byla, kdybych denně měla plnou čekárnu věčně nespokojených důchodců. Nazdar!
děkuji
Stránka tohoto lékaře,se mě líbí,musím se smát nad lidskou hloupostí a závistí,jakou si tady někteří filtrují.Neznám ho jsem z východočeského kraje,ale myslím si,že kdyby byl tak špatný,těžko by vykonával svoji praxi a že mu vynáší,to je vidět na proslovech jeho syna Vadima,který brzy musí puknout vzteky!Už sem na tyto stránky upozornila mnoho svých známych,protože smích léčí a tady se fakt nasměju,co jiného se dá taky dělat,nad lidskou hloupostí!
I kdyby to byla pravda,tak řešit tady soukromé věci,je k ničemu,ale děkuji,ráda sem chodím,je tady legrace:-)))))