Nabízím individuální psychologické poradenství pro dospívající a dospělé, v českém i anglickém jazyce. Může jít o jednorázovou intervenci, několik návštěv či dlouhodobý process – vše závisí na potřebách klienta.
Na prvním setkání se domluvíme, s čím vám mohu pomoci a na čem budeme dále pracovat. Pokud je vašich problémů více, sestavíme žebříček priorit. Dodržuji přísnou mlčenlivost, můžeme proto hovořit o každém tématu, které je pro vás důležité. Měřítkem úspěchu je vaše spokojenost.

Mezi běžné psychické problémy patří například:
• Potíže ve vztazích, v rodinných vazbách, v komunikaci nebo socializaci s ostatními lidmi
• Potíže s adaptací na nové prostředí
• Deprese a úzkosti
• Emoční reakce na traumatické události – smrt blízké osoby, rozvod, ztráta zaměstnání a jiné
• Krize identity, strach z konfliktů, nízké sebevědomí a další oblasti osobního rozvoje
• Existenciální krize – pocity prázdnoty, ztráta cíle a směřování, strach ze smrti

Psychické poradenství se však nemusí týkat jen závažných psychických obtíží; může ho využít každý, kdo se potřebuje zorientovat v nepřehledné či traumatické životní situaci, stejně jako každý, kdo má zájem o všeobecný rozvoj své osobnosti.

Mé vzdělání:
• Klinická a poradenská psychologie – magisterský program americké univerzity La Salle
• Právo a právní věda – magisterský program Karlovy univerzity.
• Základy krizové intervence – akreditovaný kurz REMEDIUM Praha
• Spiritualita, náboženskost a psychoterapie – akreditovaný kurz PVŠPS
• Psychoterapeutický výcvik v kognitivně-behaviorální terapii ODYSSEA – zakončení 2020.

Pracoval jsem také jako člen týmu ve Fakultní nemocnici Motol a Psychiatrické léčebně Bohnice, kde jsem se setkal s mnoha různými druhy psychických potíží a pomáhal klientům se s nimi vyrovnat.

Poskytované služby:
• Individuální poradenství 700-1500 Kč
• Krizová intervence 600-1000 Kč
• Relaxace individuální 400-1000 Kč
• Relaxace skupinová 300-700 Kč dle počtu osob

Konzultační hodiny jsou flexibilní; v případě zájmu mě prosím kontaktujte na m.barda@seznam.cz, obratem odpovím.

Družstevní 319, Jevany

Přijímám: dospělí, děti jakéhokoliv věku

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Psychoterapie

Jak fungují ceny?

Umístění: Psychologické poradenství psychologické poradenství

Vřele doporučuji.
Léčila jsem se u pana doktora kvůli úzkostní-depresivním poruchám a souvislými fobiemi. Velice mi pomohl. Díky technikům KBT, které mě naučil, zvládám s negativními myšlenkami, přestaly mě trápit panická ataky a konečně mám šanci se vrátit do běžného života. Plánuji s doktorem řešit další své zastaralé problémy.
Je empatický, trpělivý, vnímavý. Je moc profesionální. Vždycky poslouchá, vždycky se snaží najít tu nejlepší cestu pro konkrétního pacienta (a nachází).
Mám s kým porovnat. Zkusila jsem vícero různých psychoterapeutu, a podle mě je pan doktor nejlepší.
Děkuji moc, pane doktore, ale se neloučím :)

Umístění: Psychologické poradenství psychoterapie

Díky panu psychologovi jsem dokázala zpracovat řadu nepříjemných vnitřních přesvědčení, která mi doslova otravovala život. Nenásilnou a laskavou formou mi ukázal cestu, po které se mohu dále vydat a především po které zvládnu jít sama, bez dalších berliček. Jako žena oceňuji, že jsem s ním mohla řešit veškerá niterná témata a u všech jsem měla pocit, že mi rozumí a chápe mě (např. porod, vnímání sama sebe a další).
Je to člověk na svém místě a 100% mohu jeho péči doporučit dalším lidem, kteří ji potřebuji..

B
Umístění: jiné místo Jiný

Na pana magistra Bardu jsem se obrátila s prosbou o psychoterapii ve chvíli, kdy mě trápily určité mé myšlenky a chování, kdy jsem byla bezradná, co se sebou dál, cítila se mizerně a sama na sebe jsem byla navíc za všechno naštvaná. Po několika online setkáních jsem díky jeho podpůrnému vedení získala nejen spoustu užitečných nástrojů a technik, jak se sebou pracovat, ale také porozumění tomu, co se asi děje a laskavější pohled sama na sebe, což celkově vedlo k velké změně směrem k mé osobní pohodě a spokojenosti. Na panu psychologovi oceňuji jeho vysoce odborný a zároveň velmi lidský přístup. Cítila jsem se v bezpečí a uvolněně, ať jsem se svěřila s čímkoliv. Pomáhala mi jeho faktická vysvětlení i trefná, vtipná přirovnání. Bylo moc příjemné, že jsem měla dostatek svého prostoru a přitom důvěru, že má sezení pevně v rukou. Jsem vděčná, že mi mé v životní situaci opravdu pomohl a pana psychologa Bardu tudíž vřele doporučuji.

O
Umístění: Psychologické poradenství psychologické poradenství

Pana Bardu mohu jen doporučit. Zaručeně se budete ze sezení vracet v jiném stavu, než jste přijeli. Samozřejmě pozitivně myšleno. Pan Barda se velmi dobře dokáže vžít do situace i problému a poradí, jak z toho ven. I samotné naslouchání a mluvení s někým, kdo má zkušenosti a rozumí vám, je neskutečně uvolňující a nemálo se zasmějete. Kousek po kousku se opět postavíte na nohy a nakonec se všechny problémy budou zdát směšné. Ale hlavně si s nimi už poradíte sami. Chce to trpělivost a spoustu práce, ale není nikdo, kdo vám s tím může pomoci lépe. :)

Umístění: jiné místo psychologické konzultace

Pana Bardu můžu z vlastni zkusenosti jen doporucit,skvělý lidsky přístup..neni co dodat..skvělý
odbornik..Dávám pozitivni nazor...

Člověk, jehož lidský přístup, rady a schopnost empatie mi pomohli natolik, že jsem s jeho pomocí zvládl panickou ataku. Byl to až druhý terapeut, který se mě snažil mého problému zbavit a byl to diametrální přístup.
Pan Barda dostal na tuhle práci dar shůry. Umí uklidnit. Obdivoval jsem jeho klid, který dokázal přenést i na mě. Byl mi k dispozici a poradil, když mi bylo ouvej. Nikdy jsme si nemyslel, že budu potřebovat pomoct od tzv. "cvokaře", ale jak mi bylo vysvětleno - jednou to prostě potká každého. A když se vám něco zasekne v hlavě, bude p. Barda nejlepším člověkem, který vám to tam dá zase všechno do pořádku. Člověk, kterého se nebudete bát na nic zeptat, ani k němu přijít.
Laskavý a milý přístup zaručuje tu správnou cestu k úspěchu a u něj ji najdete.

Stavy, které jsem zažíval nebyly prostě vůbec v pořádku. Když to na vás padlo, měli jste v hlavě doopravdy zmatek a napadali vás tisíce nepříjemných myšlenek. Sám bych to nikdy nezvládl. Zažíval jsme stavy, kdy jsem se to jakkoliv bál s někým probrat, bál jsme se jezdit metrem, jít spát, apod. P. Barda to má u mě, protože mě z tý hrůzy dostal. Nepřeju to nikomu, ale když to zvládnete, máte za sebou opravdu tvrdou zkušenost, kterou jste zvládli.
Díky za vše! Vřele doporučuji. H.

Návštěva ověřená

Chtěla bych doktoru Bardovi moc poděkovat za jeho péči a nadstandartně lidský přístup...

Už jen rozhodnutí jít k psychologovi bylo pro mě velice těžké... Cizí člověk, kterého jste v životě neviděli a teď mu máte říct věci, které jste neřekli ani své nejlepší kamarádce - o sobě, o svých nejbližších, témata pro Vás často velice bolestivá...

Už vůbec nemluvím o věcech, o kterých jste rozhodnuti nemluvit právě ani u psychologa, protože jak se říká - velké bolesti jsou němé a Vy máte pocit, že Vám s tak velkým trápením při vší snaze stejně nikdo nepomůže. A to nemluvím o obavách mnohých pacientů, že narazí na člověka, který se jejich případem zabývá pouze tím, že je na zaplacenou hodinu vyslechne, vybere peníze a jinak je mu to všechno úplně jedno, při každé návštěvě v podstatě neví, o čem se minule mluvilo, ptá se na to samé, vytváří teorie, které si nedá vyvrátit (tuto zkušenost s psychologem bohužel skutečně mám).

U doktora Bardy mám opravdu pocit, že ho moje problémy zajímají a chce mi pomoct.

Navíc z toho člověka vyzařuje pocit bezpečí, pochopení a tudíž naděje na dobrý konec toho, co řešíte...

Takže po pár návštěvách jsem skutečně zvládla říct naprosto všechno, co mě trápí a některé věci jsem už za pomoci pana doktora vyřešila a Ty další věřím, že do budoucna snad také dobře skončí...

Ještě jednou díky, pane doktore,...

Všem, kdo shání psychologa, můžu doktora Bardu opravdu vřele doporučit....