jsem fyzioterapeut v ambulantní praxi od roku 2021. Věnuji diagnostice a nápravě akutních a dlouhodobých bolestivých stavů v oblasti pohybového aparátu a jejich prevenci.
Během bakalářského studia na 3. lékařské fakultě UK v Praze jsem začal spolupracovat s profesionálními i amatérskými sportovci. Nyní dokončuji navazující magisterské studium na 2. lékařské fakultě UK a zároveň se zabývám i běžnou ambulantní praxí.
Ve volném čase pravidelně sportuji a snažím se prohlubovat své znalosti v oboru a předávat je mladším kolegům.
Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíNázory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Bc. Michal Balouš? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor
V okolí Jesenice