Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
Tesařová
I já musím napsat jen samé klady. Měla jsem rakovinu před sedmi lety. Paní doktorka je nejen krásná, ale i dobrá lékařka. Po mé diagnóze (určené rektoskopií), když jsem k ní poprvé přišla, měla jsem už perfektní plán léčby připravený a i vstupní vyšetření bylo děláno důkladně. Líbil se mi i její lidský přístup a slušné jednání. Měla jsem též o prázdninách zajištěnou dovolenou, ale měla začít léčba. S ochotou a ZDARMA (ne jako u obvodních lékařů za prachy) mi napsala pár slov pro cestovní kancelář, že nemohu vycestovat...Takže jí není zatěžko vyhovět i v osobních věcech. Později jsem s ní měla kontakt i při léčbě rakoviny mého manžela, který byl léčen v Motole v Praze (kam spadala léčba jeho druhu rakoviny), ale manžel bohu žel zemřel. V jeho případě nebyl včas "ohlídán" obvodním lékařem, i když se u něj 3 roky před zjištěním zmíněné diagnózy vyskytoval a byl s ním v kontaktu. Paní doktorka Zugarová opět nezklamala a pomáhala....Kdyby bylo takových lékařů víc, bylo by to fajn.
Filkova
Vynikající lékařka na svém místě!Citlivá plná pochopení,Vše dělá s plným nasazením,ve prospěch svého pacienta.Musela jsem kvůli léčbě odejít jinam ale až se doléčím lékem který nemohu dostat v Kolíně ,vrátím se k paní doktorce.Ona byla ten člověk který jednal okamžitě,a řekl mi nebojte to se dá řešit.Díky ní jsem se sebrala a řeším,zatím zdárně DĚKUJI! Daniela Filková