Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
kosnarova.lenka
Milá a pečlivá odbornice - to se dnes málo vidí. Jsem za její péči o syna vděčná a nemam absolutně co vytknout.
Hana
Nejlepší paní doktorka, kterou jsem si mohla pro svou dceru přát. Vysloveně jsme utekly od jedné doktorky v důchodovém věku ze Staré Role a tato změna bylo pro nás balzámem na duši. Rozhodně doporučuji.
ajahavlickova
Nejlepší paní doktorka! Velmi empatická, pečlivá, podporující. Moc nám pomohla při přijetí nepříjemné diagnózy našeho syna. Rodičům i dětem můžeme jen a jen doporučit!
Jitka Hatinová
Paní doktorka je vážně skvělá - rozhodně odborník, pečlivá, milá - vždy naslouchá.
Nedovedu si pro naší malou představit jiného lékaře. Jelikož i sestřička je jako sluníčko
panuje v ordinaci vždy skvělá nálada. Mohu všem vřele doporučit.
Michal Ngo
Chodil jsem k paní Wimmerové od mala. Můžu říct, že je to celkem dobrý lékařka. Hodně mi pomohla. Až do té doby, kdy už jsem byl dospělý. Bez varování mě nechtěla už obsloužit, jelikož jsem dospělý, tomu rozumím, ale mohla mi předtím zavolat a upozornit mě.
Leona Dvořáková
Nejlepší lékařka kterou jsem kdy poznala.Kdyby takových bylo víc.
K této paní doktorce jsem chodila již jako malé děvče a nyní k ní docházíme i s naší malou dcerkou. Paní doktorka je vždy pečlivá, nezdráhá se poslat nás na vyšetření, když se jí zda něco v nepořádku. Je to odbornice!
Nejlepší dětský lékař.Chodím k paní doktorce ze svojí dceruškou.A vždy je pečlivá .Je nejlepší pediatr jaký může být.
A VŠEM RODIČŮM DOPORUČUJI MOC MOC MOC
Paní doktorka Wimmerová je skvělá, nejlepší. Je milá, pečlivá, odbornice. Nikdy bych neměnila.
K. Pánková
Velmi skvělá lékařka. Po zkušenostech s jistou pediatričkou z Ostrova jsem s paní doktorkou Wimmerovou velmi spokojená. Doporucčuji všem rodičům.