Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Instruktáž domácí dentální hygieny
Jankovcova 788, Praha
La Denta
Veronika T.
Byla to moje první zkušenost s dentální hygienou a musím říct že 10/10.
Paní je skvělá. I když působí velmi mladě, tak její znalost a celková odbornost působí opačně.
Vysvětlí co a jak proč dělá, poradí s domácím čištěním a odpovídá na všechny (i základní) dotazy s úsměvem na tváři :)
Precizní, milá - co víc si přát.
Michal Nádeník
Sympatická a usměvavá :) vždy příjemná komunikace a precizní dentální hygiena.
Mohu jen doporučit. Nečekal bych, že se někdy budu těšit na dentální hygienu :)
Sára Střihavková
Jsem opravdu nadšená. Paní Voltr je nejen velmi sympatická, ale také velmi precizní. Všechny úkony, které provádí zároveň i komentuje, tudíž přesně víte co se právě děje ve Vašich ústech.
Vendula Hlavničková
Velmi sympatická, milá, úsměvavá a především velmi šikovná a poctivá. Zuby kontroluje detailně - vysvětlí chyby při čištění a poskytne cenné rady. Svoji práci odvádí výborně. Komunikuje s pacientem - vysvětluje, co dělá/bude dělat. Vřele doporučuji!!! :)
Maroš
Z návštevy dentálnej hygieny som mal výborný pocit. Slečna Šilhanová podrobne vysvetlila každý krok a perfektne odviedla svoju prácu. Som maximálne spokojný a určite odporúčam.
Rudicova
Moje první návštěva u zubního hygienisty a jsem naprosto spokojená! Před návštěvou jsem měla trochu strach, ale ten po pár minutách opadl a mě se ulevilo, že se mým zubům dá pomoct a navíc mi bylo vše podrobně vysvětleno, slečna je moc milá a empatická. Moc doporučuji (i pokud se bojíte) a do Rosmarinu přeji jen to dobré!
Veronika
Byla jsem poprvé na dentální hygieně a nevěděla co čekat, přístup slečny Šilhanové byl skvělý, byla velice milá, vstřícná a vždy všechno perfektně vysvětlila. Za mě maximální spokojenost a jinam už nechci.
Jakub
Byl jsem maximálně spokojen. Dentalní hygienu nemám moc rád, ale nyní jsem byl naprosto spokojen, vše mi bylo vysvětleno předem, velmi pečlivá, šetrná a moc šikovná, velmi příjemná návštěva...Nejlepší co jsem kdy zažil ! Mohu jen doporučit :)
K. Kytková
Se slečnou Šilhanovou jsem byla z hlediska provedené dentální hygieny velmi spokojena. Vše mi podrobně předem popsala, vysvětlila a poskytla mi cenné rady pro domácí péči o zuby. Rozhodně doporučuji!
Petr Voltr
Příjemné prostředí v centru Holešovic. Profesionální a férový přístup. Přijímají nové pacienty. Za mě spokojenost.
Dentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dentální hygenisti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze