Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Eliška
Paní doktorka je skvělá. Vysvětlila mi postup, co bude s mými zuby dělat. Když musela vrtat, byla opatrná, když mě to bolelo, přestala. Mám zkušenosti se zubařem, který vrtal, i když jsem měla slzy na krajíčku. Rozhodně dobrá změna, paní doktorku doporučuji.
Váš účet byl odstraněn
Kvalitní ošetření spojené s lidským přístupem a pohodovou atmosférou. Lehký časový skluz po 9h raní, a to díky 8, opravdu 8 lidem, kteří přišli ráno tzv. na pohotovost.
Václav
Musím se bohužel přiklonit k negativním názorům, k paní doktorce jsem chodil skoro 2 roky a pravidelně častokrát i častěji než jednou za půl roku a vše se zdálo být relativně v pohodě. Paní doktorka byla protivná, kafe, cigárko... Jelikož jsem se ale přestěhoval vybral jsem si jiného doktora v novém městě. Na 16 zubech jsem měl kaz, půlku zubů poslepovaných a špatně ošetřených, kanálky špatně ošetřené, no hrůza děs... dnes je to 3 roky, co jsem u jiného doktora a bohužel část zubů už ani nešla zachránit :(
janotová
Odbornost, kvalita, lidský přístup
Děkuji
Chci vám napsat svou zkušenost,měla jsem bolavý zub,tak jsem tam byla už před osmou ráno,jako bolestivý případ,ale sestra mi řekla,že nemají čas,přitom od osmi do devíti mají ošetřit bolestivé případy,podotýkám,že jsem u paní doktorky registrovaná.Nikdo nebyl v čekárně,nikdo v ordinaci a nevzali mně,letěla jsem do Ústí,kde mně nakonec ošetřili.Sestra věčně na pc,dělala jsem v nemocnici na chir. a tohle si dovolit jako tato sestra u zubaře,tak jsme letěli na minutu.Nejsem vůbec s paní doktorkou spokojená,nejdřív kafe a pak hulení a co je nejhorší,tak si sednou na terázku a pomlouvají pacienty,sama jsem je slyšela můžu vám říct,že se o nás baví,to je slovník.Hledám jiného zubaře,protože k Vávrový mně nikdo nedostane.Hrozný jednání a práce a sestra fuj.
L.
V dnešní době se platí za vše...bohužel. Ale na paní doktorku si stěžovat nemůžu, kvalitu si prostě zaplatím. Vystřídala jsem několik zubařů a konečně jsem našla toho pravého.
V.S.
No ač nejsem v důchodu jen na mateřské,chváááálím p.doktorku.
Je citlivá a jemná a to jsem jich pár prošla a děkuji že mohu dojíždět k ní.
MOC MI POMOHLA.
To že se za zubaře platíme není její volba,ale to že buď kvalitní materiál (což ji svědomí velí vám pomoci a kvalitně)nebo
budete běhat na několikráte za levno i přesto,že je jemná to převrtávání moc příjemné nebude
jak pro vás tak pro ni.
V obchodě si také řeknete co chcete či se zeptáte???
Ale dnes bohužel koukáme na televizi a nekomunikujeme a pak na vše se nadává.
ACH TA LIDSKÁ ZÁVIST!
Její obrovské nasazení pomoci je pokud se kouknete večer-svítí i když vy již sedíte v teple domova u počítače či televize ona pracuje.
Také vše musí platit......A STĚŽUJE SI ...........
Obešla jsem více zubařů a nedám na p. doktorku dopustit.
Ač toho moc nenapovídá můj chrup bez kazů,BOLESTI-DĚKUJI JÍ PATŘÍ PRÁVEM.
NEBOJÍM SE UŽ ZUBAŘE:-))
Roman P., Dolní Dobrouč
Dobrý den!
Nemohu v žádném případě souhlasit s negativními ohlasy pacientů paní zubařky, pro mě je to zatím nejlepší zubař/ka, kterého jsem navštěvoval (pár už jsem jich navštěvoval, tak vím o čem mluvím), konečně se mi dostává kvalitní péče! Tato péče samozřejmě něco stojí, ale uvědomte si laskavě, že se již nenacházíte v tržním hospodářství socialistického zřízení, a že se dnes již za vše musí platit! Pokud ovšem stále máte námitky vůči cenám paní zubařky nebo k mému názoru, navštivte jednoho nejmenovaného soukromého dentistu (pana M.) v Lanškrouně a záhy změníte názor jak na kvalitu, tak i cenu péče, která se vám nyní dostává!
Mimochodem, ve stvrzování plateb u paní zubařky nevidím jediný problém, je dostačující, razítko i podpis jsem vždy bez problémů a bez vlastního vyžádání dostal!
A pokud se Vám i teď zdají ceny za ošetření vysoké, nejspíš byste měli vyměnit dentistu za kováře!
Marty
Na rozdíl od jiných zubařů které jsem navštěvoval tak si na nic nemohu ZTĚŽOVAT!
Mé zkušenosti s paní zubařkou jsou takové,že mi nic neřekne k výkonu,co mi bude dělat,kolik to bude stát,nic.S bolestmi zubu mi nepomohla.A ta strašná sestra duležitá jak já nevím co,mluví za doktorku,no hruza!!Kdyby to šlo,šel bych jinam,bohužel,už nikde neberou a když ano,tak dojíždět.