MUDr. michaela vavřinová

smetanova, Kolín 280 02

Praktický lékař pro dospělé

Smetanova 764, Kolín 28002

2 názory

Michaela Vavřinová jako lékař totálně selhala. Velmi ošklivě se chová k pacientům ukrajinského původu. Ignoruje platné doklady a primárně se soustřeďuje na odlišné příjmení pacienta. Odmítla mě vzít, přesto že mám mnohaleté české občanství. Lustrovala mě tam se sestřičkou dlouho a nakonec byla ochotná mě přece jen "milostivě" přijmout, ale opakovaně mi hrozila, že v případě "problémů" mě bez milosti kdykoli vyhodí. Toto byl pro mě šok! Nepomohlo ani, když jsem ji ukázala platnou českou občanku. Měla klapky na očích a na uších a své obavy z možného podvodu z mé strany vyjadřovala velmi arogantně a naprosto neeticky. Nezajímá mě její negativní zkušenosti s pacienty. Toto si jako lékařka nesmí dovolit. Smutné je, že stále ještě mnoho doktorů se chová k Ukrajincům nadřazeně, jako k lidem třetí kategorie. A to v době, kdy jejích země je zasažená válkou a tito lidé potřebují pomoc a trochu té lidské vlidnosti. Lidi, proboha, co to s vámi je???

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Nedodržování pracovní doby. 7:30 začátek pracovní doby, v 9h příchod. Plná čekárna i chodba, k tomu arogantní přístup k pacientům. Nevhodný člověk pro jakoukoliv práci s lidmi.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •