- Oftalmologie
Od 9 000 Kč -
Oční vyšetření
Vyšetření očního pozadí
Jana K.
Paní doktorka je prostě luxusní. Vůbec jí nezajimaly jiné názory. Sama si vse prohlédla a vyhodila vlastní závěr, který byl jako jediný správný a tak se nastavila správná léčba a tím se pomohlo. Ostatní kolegové vše sváděli na psychiku, která s tím opravdu neměla co dělat. A navíc, když jsem jí viděla s dcerou tak jsem fakt myslela, že jsou sestry. Nejen že vypadá skvěle, ale je naprosto perfektní odborník.!!!!
• OČNÍ EU s.r.o. • oční křeč •
MUDr. Michaela Vasilčo Hustá
Mockrát děkuji za krásná slova, práce mě pořád velmi baví. Vždy jsem si šla svou vlastní, poněkud odlišnou cestou a život mě naučil spoléhat se především sama na sebe. Jsem moc ráda, že se Vám ulevilo :-) V úctě M.Hustá
petra podgorska
Paní doktorka je velice milá a krásná. Při návštěvě jiných lékařů jsem vždy nervózní, ovšem na této klinice (ve Vratimově) jsem se cítila velmi příjemně. Paní doktorka je velký profesionál, vše mi vysvětlila a estetický zákrok (výplně) ani moc nebolel. Celý personál kliniky je opravdu vstřícný. Určitě doporučuji. Petra Podgorská
Martina B.
Nemám co bych vytkla, jen spokojenost! Všichni byli velmi vstřícní a milí a paní doktorka mi můj problém krásně polopatě vysvětlila, určitě už jinde nepůjdu! Děkuji!
mklos
Super profesionální přístup. Moderní přístroje. Příjemné prostředí i s Wi-Fi . Profi přístup personálu. :-) Doporučuji všem
jarmila.stalcerova
Přístup paní doktorky k mé osobě je příjemný a profesionální. Vlídný přístup k pacientům je milým překvapením. Děkuji, Štalcerová J.
Jaroslava Velkoborská
Paní doktorka je nejen vynikající odborník, ale velmi milý a empatický člověk. Podle těchto kritérií si také vybírá i své kolegy zaměstnance. V obou jejích ambulancích se člověk setká s profesionalitou, kterou doprovází srdce na dlani. Je mi ctí, že k ní mohu chodit. Pokud by takových lékařů bylo více, naše zdravotnictví by získalo úplně jinou prestiž.
alenamazurova
Krásný,vztřícný přístup k pacientům jak p. MuDr Husté tak i sestřiček.Super prostředí a hlavně pocit bezpečí. Moc si Vás vážím a děkuji za pomoc s kterou se jen tak nikde nesetkávám.Ještě jednou můj velký dík paní doktorko.
valek37
Po všech stránkách maximální spokojenost, vysoká profesionalita všech, dokonalá technika v ordinacích. Nemám důvod chodit jinde, doporučuji všem. J.Válek
I
ivo.nemec
Setkali jsme se s velmi profesionálním a zároveň vstřícným přístupem paní doktorky i ostatního personálu.Děkujeme.
Po dvou letech musíme konstatovat, že přístup personálu včele s paní doktorkou neztratil nic ze svých kvalit. Děkujeme• • •
Ji Pux
Dnes je tomu už 15 let, co ve Vratimově začala fungovat p. Doktorka Michaela Hustá. Za ten čas se tato ordinace rozrostla do velkých, kvalitních a stále se zlepšujících rozměrů.
Stále přibývají nové přístroje a kvalitní lékaři, což z ní činní špičkové pracoviště.
Přeji Vám všem ,kteří se staráte o náš zrak a i nám, pacientům ,aby jsme měli úsměv na tváři...což je obraz spokojenosti . kdysi, jsem dostala od p. doktorky vánoční pohled s přáním... ať mám zrak rysa ostrovida....a po léčbě a operaci ho opravdu mám!!!!....Děkuji J. Puxová• • •
MUDr. Michaela Vasilčo Hustá
Paní Puxová, moc moc děkujeme za krásné přání, těším se na další setkání :-)))
S přáním pěkného víkendu M.Hustá
7 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jak mám postupovat když mám problémy s hornímy víčky.Jestli mám nejdříve navštívit očního lekaře..Děkuji
Pokud jde o problémy s pokleslými očními víčky, není návštěva očního lékaře nezbytně nutná. V naší estetické ambulanci je před provedením plastické operace očních víček nezbytná pouze konzultace, kde Vám lékař zákrok doporučí a poskytne informace potřebné k zákroku.
zmenšení očních víček je potřeba PN a jaká je doba rekonvalescence?
Dobrý den, po plastické operaci očních víček je potřeba dodržet klidový režim bez fyzické zátěže po dobu 7 dnů (nedoporučuje se předklánět, zvedat těžká břemena). Po odstranění stehů nedoporučujeme dalších 10-14 dnů vykonávat fyzicky náročnější aktivity.
- Oční lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Vratimově
- Oční lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Vratimově