Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Psychologické poradenství
Ostatní služby
Individuální psychoterapie
Psychologické vyšetření
Mazurská 484/2, Praha
• 2021- současnost - Psycholog ve zdravotnictví - Ambulance klinického psychologa
• 2019 - 2020 Psycholog ve zdravotnictví - Krizové centrum RIAPS
• 2016 - 2019 Psycholog ve zdravotnictví - Psychiatrická nemocnice Kosmonosy
Vzdělání:
• Komplexní vzdělávací program v psychoterapii ve směru dynamickém s důrazem na celostní přístup (Liberecký institut pro psychoterapii a psychosomatiku)
• Certifikovaný kurz v Rorschachově metodě
• Kompletní krizová intervence (D občanské sdružení)
Sabina P.
K paní psycholožce Svečulové jsem se poprvé dostala skrze Krizové centrum RIAPS v momentě, kdy mi bylo v životě opravdu nejhůř. Prošla jsem s ní týdenním stacionářem a následně naše sezení pokračovala formou individuální psychoterapie. Uplynuly dva roky a já se cítím jako úplně jiný člověk, můj náhled na svět, na mé blízké i na mě samotnou se významně změnil, v průběhu terapií mi postupně odezněly úzkosti, cítím se ukotvená, spokojenější. Není vše růžové, ale s tím, co v životě přichází, dokážu lépe pracovat. Paní psycholožka mi po celou dobu byla skvělým průvodcem, rádcem, dokázala mě odhadnout, uměla položit trefné otázky, nacházela jsem u ní zónu klidu a přijetí, pomohla mi v tom, abych začala být upřímná sama k sobě. Moc jí i touto cestou děkuji a velice doporučuji.
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze