Osobní konzultace • 1 000 Kč
Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Konzultace online • 1 000 Kč
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
Nejčastěji hledané služby
Praha
1 000 Kč
Poradna
Martin
Do terapie jsem přicházel s psychosomatickými obtížemi a profesním vyčerpáním. Skrze terapie se mi podařilo vymanit z dosavadního unavujícího koloběhu, dívat se na svět kolem sebe jinak a uvědomit si, co je opravdu důležité a udržuje mě v duševní a zdravotní pohodě.
Petr Šuráň
Paní terapeutka byla velmi příjemná a do ničeho mě netlačila. Pobyt v její přítomnosti byl pro mě oázou uklidnění a pochopení v jinak zběsilém světě. Rozhodně doporučuju všem, kdo hledají záchytný bod a pocit, že na všechno nejsou úplně sami.
Eva
Paní Michaela je výjimečným terapeutem díky svému zaměření a záběru. Dokáže psychické potíže dávat do souvislosti s našim tělem a kontextem, ve kterém žijeme. Oceňuju její znalosti a náhledy.
Marie
Paní psychoterapeutce vděčím zejména za trpělivost, empatii a zajímavé vhledy. Na klienty netlačí, dává jím dostatek prostoru a nepodsouvá rady. Několik sezení mi pomohlo se stabilizovat a po krátkodobé krizi pokračovat dál
Tomáš Turek
Paní Susedíková je inteligentní, empatická, srdečná terapeutka s širokou perspektivou, velmi dobrou komunikací a schopností organicky aplikovat své rozsáhlé znalosti v kontextu konkrétního terapie a konkrétní situace a potřeby pacienta.
Psychoterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychoterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze