Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Lenka
Paní doktorka je velmi hodný člověk, pacientovi se věnuje s osobním přístupem, ale za velké mínus považuji to, že se u ní čeká opravdu velmi dlouho a také to, že mají dohromady s druhou paní doktorkou jak sestru, tak čekárnu. Většinou čekárna plná, sestra nestíhá, trošku chaos. Ale dnes to tak asi chodí všude a já díkybohu nechodím k lékaři tak často. Tempo má trochu pomalejší, možná za to může i technika, nevím. Moc se mi nelíbí, že jí každou chvilku někdo volá kvůli zbytečnostem a pak se vše natahuje. Měl by být trochu přísnější a dát jasné mantinely...Nemoci se také snaží většinou léčit ATB, ale stačí se ozvat, že se vám to nelíbí a je ochotna přistoupit k alternativní léčbě. Po profesionální stránce trochu slabší, ale co se týče lidskosti, tak jedna z nejlepších doktorek.
Lucietka77
Vacková Lucie
Paní doktorka léčila moji mámu, léčí i mého tátu a i mně a celá rodina jsme s její prací byli vždy velice spokojeni. Je to velice empatická a moc příjemná paní a nikdy se mi nestalo, že by něco podcenila. Je to profesionál s lidským přístupem. Mělo by být více takto příjemných lidí, jako je tato paní doktorka.
Ševčíková Michaela
Chodím k paní doktorce víc jak 2O let a nemůžu si ji vynachválit. I když jsem se odstěhovala z Brna, přesto chodím k pí. doktorce dál. Je skvělá lékařka!
Danajovič
I když nejsem často nemocný, sem s paní doktorkou spokojený. Myslím si, že svou práci vykonává velmi dobře (chodil sem na roční prohlídky) i když nemám odborné znalosti medicíny. Má velmi příjemné vystupování a přístup - proto hodnotím velmi dobrý. Vystupování a jednání by nemělo chybět v této profesi.
Jedni mslovem nejsem spokojen.
Vždy velmi empatický přístup. Člověk se nebojí se jí svěřit i s těmi nejchoulostivějšími věcmi. S čímkoli.
Mám s paní Doktorkou jen ty nejlepší zkušenosti, mám chronické onemocnění, a paní doktorka nikdy nic nepodceňuje, před předepsáním léků provádí testy, vždy mám pocit, jako by byla na mou návštěvu speciálně připravena a věnovala se pouze mě, což je v dnešní chaotické době velmi příjemné. I proto jezdím k lékařce do Brna, ačkoliv bydlím na venkově.Ji
Profesionální přístup, ochota naslouchat, komunikovat. Bez problémů kominikace po telefonu i mimo ordinačních hodin. Uklidňující přístup a snadné naleznutí problému a jejich odstranění.
Maximální spokojenost, ochotná a spolehlivá, prostě profesionál.
jsem opravdu spokojená
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně