Praktický lékař stomatolog
Dlouhá 34, Olomouc

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Šla jsem k paní doktorce s vypadenou plombou (díra asi v polovině zubu) ,ona me však nenechala říct co mi je a myslela si, že jdu na preventivní prohlídku, tak jsem si říkala to přece uvidí a zeptá se sama ..asi po minutě co mě prohlídla, řekla že mám krásné zuby, ani jeden kaz a můžu jít ..na to jsem ji teda řekla, že jsem nepřišla na preventivní prohlídku, ale s dírou v zubu ..odpověď: aha to máte tady vzadu tak tam jsem se nedívala .. Myslela jsem, že na prevetivní prohlídce by se měla dívat všude ...Nicméně plomba mi vypadla ještě 4krát poté mi tam dala placenou která také vypadla, tak ji nahradila ještě nějakou jinou, která po chvíli nečekaně vypadla znovu ... to bylo naposled co jsem tam byla ...

O

Pani doktorka se sestrickou maji takovy nazor ze lidem to moc neboli, ze lide maji strach a proto se jim zda ze jim to boli, a ten strach musi prekonat. Ale to ze dokazano ze vsichni maji ruzne prahy bolesti, ze to co jednomu moc neboli pro jineho je proste desne? S tim pani doktorka vubec nepocita. Ja jsem je poprosila udelat mi anestezie. Obe byly moc prekvapeni a vypadalo ze nejsou prepraveni. Slo o zub osmicku. Pani doktorka mi udelala anestezie ale velmi slabou, ktera se hodi na predni zuby. Samozrejme ze kdyz zacala vrtat jsem se ozvala a rekla ze jine lekari delali takovou anestezie, ze jsem opravdu nic necitila. Pani doktorka: no jo ale to vam museli umrtvit celou tvar ale je to zbytecne, vy proste mate psychyckou chorobu a musite ji prekonat, my s takovou slabou anestezie i zuby trhame!!! No dobre at o mne si mysli co chteji ale kdyz clovek dojde a rekne ze chce poradnou anestezie ze nechce se mucit (a zaplati za to) proc to nejde mu udelat??? Vsak jsem dosla k zubari a ne na psychologycky trening.
A jeste jedna vec. Byla jsem objednana jeste pred 8 mesici na 10.00. Tesne pred tim nehodilo se mi to ale jsem se prekonala a dosla 9.55. Sestricka poprosila mne pockat. V 10.15 jsem zjistila ze ony tam nikoho nemaji ale furt neco delaji a sestricka k tomu jeste i telefonuje. Mela jsem pocit ze na mne zapomely. Tak jsem se ozvala jestli na mne pamatuji, rekla ze pamatuji ale ona uklizi a proto ja musim pockat... Ja si myslim ze uklid by mel zkoncit 9.55, konec koncu jsem byla objednana. 10.20 mne pozvaly. Kdyby ony mely pacienta tak nic nereknu, to se stava ze neco trva dil. Ale 20 minut cekat na uklid a na nejake telefonaty sestricky ze pri ona pro nekoho uz ma neco nachystaneho, to by se stavat nemelo.

Je velmi příjemná a nesmírně šikovná. Ovšem též bych rád viděl účet z pojištˇovny. Předražené vše. Zaplatíte i nos mezi očima.

Paní doktorka je příjemná. Podle zkušeností s mým předešlým zubařem také mohu říci, že své práci opravdu rozumí.

Jsem velmi spokojena s přístupem a s jednáním.

Z

na paní doktorku jsem si nemohla stěžovat - přístup příjemný, odstranila mi uzdičku bez problémů, vrtala mi zuby. Jen naléhavě doporučuji - nechte si od Vaší zdravotní pojišťovny vyjet osobní účet! Paní doktorka je asi špatně placená. Dlouho jsem měla "jen" podezření, že si na mě účtuje neprovedené výkony, teď už mám jistotu. Kromě preventivné prohlídky, kterou mi neudělala, jsem se teď čerstvě dozvěděla, že trpím chronickým zánětem dásní. A to jsem tam přes půl roku nebyla... Proč asi taková dg? Že by proto, že chronické onemocnění lze léčit dlouhodobě? Jen teď zpětně doufám, že těch 10 kazů, co mi odstraňovala poté, co jsem k ní přišla, bylo skutečných 10 kazů a nebyly mezi nimi zdravé zuby. :-(

Trpělivá,k dětem se chová hezky,nikdy mě nevyhodila ikdyž jsme nebyli objednaný a chtěli vytrhnout jenom mlíčnák.

paní doktorka je velmi šikovná, pečlivá, příjemná.