MUDr. Michaela Ročňová

Praktický lékař Více

Šestajovice 1 adresa

Ordinace PL pro dospělé
Revoluční 13/45, Šestajovice

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

E
Umístění: Ordinace PL pro dospělé Jiný

Paní doktorka je velice milá a ochotná. To samé platí i o sestřičce. Já osobně moc děkuji za její přístup k pacientovi.

T
Umístění: Ordinace PL pro dospělé Jiný

Všem mohu jen doporučit. Chodíme k ní celá rodina. Výborná paní doktorka, vždy trpělivě vyslechne, pomůže, nic nepodceňuje, opravdu velká spokojenost. Sestřička je vždy moc milá a příjemná. Děkujeme za laskavý přístup a výbornou péči.

Umístění: Ordinace PL pro dospělé

Velice kladně hodnotím profesionální i lidský přístup paní doktorky i její sestřičky. Rozhodně poskytují péči na vysoké úrovni.

E

Tímto chci poděkovat Mudr. Ročňové a její sestřičece o péči. Velmi oceňuji profesionální a lidský přístup k pacietovi, Děkuji za převzetí mého puberťáka do zdravotní péče, už se těším až i druhé dítě dosáhne věku k přestupu. Ze strany lékařky jasné a zřetelné řešení potíží, neexistuje dopolední vysedávání v čekárně, díky přístupu lékařky a výborné sestřičky logisticky velmi dobře zvládnuto. Vřele doporučuji, a to každému, i za cenu případného delšího dojezdu. Přeji mnoho pracovních úspěchů.

Paní doktorka je výborný praktik, zajímá se o člověka celkově, nikoli jen o daný problém. Antibiotika předepíše jen v případě nutnosti, snaží se i o alternativu. Sestřička moc milá. V čekárně jsem byla zatím maximálně půl hodiny. Rozhodně doporučuji.

I

Kdybych měla někomu doporučit kvalitního praktického lékaře, doporučila bych paní doktorku Ročňovou. Její přístup je profesionální, vstřícný a laskavý. Tuto zkušenost mám nejen já, ale celá moje rodina, splňuje naše představy o rodinném lékaři. Stejnou zkušenost mám i se sestřičkou, která je také vždy příjemná a vstřicná.

Ivana s rodinou

S paní dr. jsem velice spokojená, její přístup je vždy vstřícný a profesionální.Poskytuje péči na vysoké úrovni. Rozhodně nemám pocit, že by něco svým přístupem zanedbala, ba naopak. Neměnila bych. POZN. sestřička velice ochotná a milá.

Výborná a pečlivá paní doktorka. Velmi ochotná dopodrobna řešit všechny problémy.

Dobrý den, oceňuji profesionalitu, tak i ne zcela formální přístup, který by měl být v tak důvěrném vztahu jako je lékař - pacient normální. Paní doktorka mi vždy vyšla vstříc i sestřička je žena na svém místě. Aleš

Paní doktorka nepoznala astma a léčila mě homeopatiky, které jsem si na její radu koupila...Léky konzultuje s lékárnou..